Virhe 807B01F6 ilmenee, kun yrität kirjautua Xbox Liveen Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen Xbox 360 -konsolilla:

807B01F6

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. Please try again later. (Osa Xbox Live -sisällöstä on tilapäisesti poissa käytöstä. Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Liven toiminnassa on ongelmia, ja palvelussa saattaa olla käyttökatko.

Ratkaisu

Tarkista varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katso, onko sivun yläosassa Xbox Live -palvelun varoitusta. Jos näet palvelun varoitussanoman tai ilmoituksen käyttökatkosta, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Vain Yhdysvalloissa: Jos jossakin palvelussa tai sovelluksessa on käyttökatko, voit pyytää teksti- tai ääniviesti-ilmoituksen, kun käyttökatko on ohi. Valitse sovelluksen tai palvelun nimen alta Notify me when this service or app is up and running (Ilmoita, kun tämä palvelu tai sovellus on toiminnassa).