Virhe 807b01f7 ilmenee, kun ostat sisältöä Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun ostat sisältöä Xbox Livessä Xbox 360 -konsolilla:

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online. (Osa Xbox-sisällöstä ei tilapäisesti ole käytettävissä. Voit edelleen käyttää profiiliasi, olla yhteydessä muihin pelaajiin ja pelata pelejä verkossa.)

The content will automatically appear when it's available. (Sisältö tulee automaattisesti näkyviin, kun se on jälleen käytettävissä.)

Tilakoodi: 807b01f7

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -palvelussa on häiriöitä ja se on tilapäisesti pois käytöstä. Myös yhteydessäsi Xbox Liveen voi olla ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-05-25T09:22:52.9260095+00:00

Ratkaisu 2: Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Valitse Settings (Asetukset), System Settings (Järjestelmäasetukset) ja sitten Network Settings (Verkkoasetukset).
  3. Valitse langattoman verkkosi nimi tai valitse Wired Network (Langallinen verkko), jos käytät langallista yhteyttä.
  4. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Huomautus Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Kyllä.

Jos testi onnistuu, konsolin pitäisi pystyä muodostamaan yhteys Xbox Liveen. Yritä muodostaa Xbox Live -yhteys uudelleen.

Jos testi epäonnistui, jatka vianmääritystä käyttämällä Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisua.

Ratkaisu 3: Poista Xbox-profiilisi ja lataa se uudelleen

Konsolissa olevan vanhentuneen tai vioittuneen profiilin vaihtaminen voi ratkaista ongelman. Toimi näin:

Vaihe 1: Poista Xbox-profiilisi

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
    2. Valitse Storage (Tallennustila).
    3. Jos konsoliin ei ole liitetty ulkoisia tallennuslaitteita, valitse Hard Drive (Kiintolevy). Jos käytät ulkoista tallennuslaitetta, valitse sen sijaan All Devices (Kaikki laitteet).
    4. Valitse Profiles (Profiilit).
  1. Valitse profiili, jonka haluat poistaa.
  2. Valitse Delete (Poista).
  1. Valitse jokin seuraavista:
  • Delete Profile Only (Poista vain profiili). Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei.
  • Delete Profile and Items (Poista profiili ja kohteet). Tällöin profiili ja siihen liittyvät tallennetut pelit sekä saavutukset poistetaan.

Vaihe 2: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  4. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-painiketta . (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  5. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  6. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  7. Käynnistä konsoli uudelleen.

Vaihe 3: Lataa Xbox-profiilisi uudelleen

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).

Huomautus Eikö Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehto ole näkyvissä? Tämä tarkoittaa, että olet kirjautunut sisään toisella profiililla. Kirjaudu ulos painamalla X-painiketta ja valitse sitten Download Profile (Lataa profiili).

1. Valitse Download Profile (Lataa profiili) -näytön alaosasta Download Profile (Lataa profiili).
  1. Kirjoita Xbox-profiiliisi liitetty Microsoft-tilin sähköpostiosoite.

Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, sinun on annettava vanhemman Microsoft-tilin tunnistetiedot profiilin lataamista varten. (Lisätietoja kadonneista tunnistetiedoista on kadonneen tilin ratkaisussa tai kadonneen salasanan ratkaisussa.)

2. Anna Microsoft-tilisi salasana.
  3. Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta, valitse tallennuslaite, johon haluat tallentaa profiilin. Jos et käytä ulkoista tallennuslaitetta, profiilin lataus käynnistyy välittömästi.

Voit nyt kirjautua konsoliin Xbox-profiilillasi.
Tärkeää Jos olet ladannut profiilisi toiseen konsoliin ja valinnut Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehdon, voit poistaa salasanan etätoimintona, jotta kukaan muu ei pääse kirjautumaan profiiliisi toisesta konsolista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kirjautumisasetusten hallinta Xbox 360 -konsolilla.