Virhe 831188FE ilmenee, kun kirjaudut sisään Xbox Liveen Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen Xbox 360 -konsolilla:

831188FE
Sorry, something's wrong with your Microsoft account. (Microsoft-tilissäsi on ongelma.) Go to https://account.live.com for help. (Ohjeet saat osoitteesta https://account.live.com.)

Tämä tarkoittaa, että Microsoft-tilissäsi tai Xbox-profiilissasi on mahdollisesti ongelma.

Ratkaisu

Ennen kuin kokeilet tässä esitettyä ratkaisua, tarkista varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katso, onko sivun yläosassa Xbox Live -palvelun varoitusta. Jos näet varoitussanoman, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Huomautus Jos jokin palvelu tai sovellus ei toimi, voit pyytää Microsoftia ilmoittamaan sinulle, kun se on taas toiminnassa. Valitse sovelluksen tai palvelun nimen alta Notify me when this service or app is up and running (Ilmoita, kun tämä palvelu tai sovellus on toiminnassa).

Vaihe 1: Varmista, että suojaustiedoissa ei ole ongelmia

1. Siirry suojaustietojen hallintasivulle ja kirjaudu sisään Xbox-profiiliisi liitettyyn Microsoft-tiliin.
  2. Tarkista huolellisesti kaikki Microsoft-tiliisi liittyvät puhelinnumerot, vaihtoehtoiset sähköpostiosoitteet sekä suojauskysymykset ja niiden vastaukset.
    • Jos jotkin niistä ovat vanhentuneita tai virheellisiä, päivitä ne.

Huomautus Päivitä virheelliset suojaustiedot, mutta älä poista niitä. Jos poistat virheellisen tiedon, sinut lukitaan tililtäsi ulos.

• Varmista, että tililläsi on vähintään kahdet suojaustiedot. Vähintään yhden tiedon on oltava puhelinnumero tai sähköpostiosoite.

Kattavat tiedot suojaustiedoista ovat Microsoft-tilin suojaustietojen yleiskatsauksessa.

Vaihe 2: Poista Xbox Live -profiilisi

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennus).
System Settings (Järjestelmäasetukset) -näyttö, jossa on korostettu Storage (Tallennus) -luokka
  1. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  2. Valitse Profiles (Profiilit).
  3. Valitse profiili, jonka haluat poistaa.
  4. Valitse Delete (Poista).
  5. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei.

Tärkeää Älä valitse Delete Profile and Items (Poista profiili ja kohteet) -valintaa. Tällöin profiili ja siihen liittyvät pelit sekä saavutukset poistetaan.

Vaihe 3: Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
System Settings (Järjestelmäasetukset) -näyttö, jossa on korostettu Storage (Tallennus) -luokka
  1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-painiketta . (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  3. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  4. Käynnistä konsoli uudelleen.

Vaihe 4: Lataa Xbox Live -profiilisi uudelleen

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).

Huomautus Eikö Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehto ole näkyvissä? Tämä tarkoittaa, että olet kirjautunut sisään toisella profiililla. Kirjaudu ulos painamalla X-painiketta ja valitse sitten Download Profile (Lataa profiili).

3. Valitse Download Profile (Lataa profiili) -näytön alaosasta Download Profile (Lataa profiili).
  4. Kirjoita profiiliisi liitetty Microsoft-tili. Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, perehdy kadonneen tilin ratkaisuun tai kadonneen salasanan ratkaisuun.

Huomautus Jos tilisi on Xbox-lapsitili, sinun on annettava vanhemman Microsoft-tilin tiedot profiilin lataamista varten.

5. Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta, valitse tallennuslaite, johon haluat tallentaa profiilin. Jos et käytä ulkoista tallennuslaitetta, profiilin lataus käynnistyy välittömästi.

Voit nyt kirjautua konsoliin Xbox-profiilillasi.

Tärkeää Jos olet ladannut profiilisi toiseen konsoliin ja valinnut Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehdon, voit poistaa salasanan etätoimintona, jotta profiiliisi ei pääse kirjautumaan toisesta konsolista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kirjautumisasetusten hallinta Xbox 360 -konsolilla.

Vaihe 5: Käynnistä konsoli uudelleen

Käynnistä konsolisi uudelleen ja yritä sitten kirjautua sisään Xbox Liveen.