Virhe 83820065 ilmenee, kun käytät luottokorttia sisällön ostamiseen Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käyttää luottokorttia Xbox 360 -oston maksamiseen:

83820065

Tämä saattaa tarkoittaa, että pankkisi ei pysty varmistamaan maksutapaasi tai Microsoft havaitsee epäilyttävää toimintaa ja estää maksutapahtumat.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista laskutusosoite

Varmista, että Microsoft-tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Varmista myös, että korttisi voimassaoloaika ei ole päättynyt. Toimi näin:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Maksaminen ja laskutus -sivulle.
  2. Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.
  3. Valitse Laskutustiedot ja tarkista sitten laskutustiedot toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.
    Huomautus Jos niissä on virhe, valitse Muokkaa profiilia ja päivitä tiedot noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Ratkaisu 2: Päivitä tai vaihda maksutapa

Käytät ehkä maksutapaa, joka on vanhentunut tai päivitettävä. Voit muuttaa tai päivittää maksutavan siirtymällä ohjeaiheeseen Maksutavan muuttaminen, valitsemalla näytön vasemmalta puolelta Päivitä maksutapa tai Lisää maksutapa ja toimimalla sitten ohjeiden mukaan.

Ratkaisu 3: Ota yhteyttä rahalaitokseen

Ostos on saattanut epäonnistua seuraavista syistä:

• Luottokorttia ei ole aktivoitu.
  • Luottokortti on hylätty, koska rahaa ei ole riittävästi.
  • Luottokorttia ei ole vahvistettu käytettäväksi verkko-ostoksissa tai automaattisessa laskutuksessa.
  • Luottokorttiyritys estää ostotapahtuman.

Ota yhteyttä luottokorttiyritykseen tai pankkiin ja varmista, että käyttämäsi kortti on aktivoitu, että sillä on riittävästi varoja ja että maksutapahtumaa ei ole estetty mistään syystä.

Ratkaisu 4: Yritä tehdä ostos myöhemmin uudelleen

Ostotapahtuma saattaa olla estetty seuraavista syistä:

• Liian monta äskettäistä ostoyritystä hylättiin.
  • Microsoft-tiliä tai maksutapaa käytetään epäilyttävästä paikasta.
  • Antamasi maksutapa on voitu estää maksamatta jättämisen takia, jolloin sitä ei voi käyttää uusiin ostoihin.

Odota ja yritä maksutapahtumaa uudelleen 24–48 tunnin kuluttua. Suuri määrä epäonnistuneita ostoksia saattaa estää maksutapahtumien käsittelyn, kunnes ostoja ei ole yritetty tiettyyn aikaan (yleensä 24–48 tuntia).

Ratkaisu 5: Käytä valmiiksi maksettua koodia tai Xbox-lahjakorttia

Luotto- tai pankkikortin käyttämisen sijaan voit ostaa Xbox-lahjakortin jälleenmyyjältä ja käyttää sitä ostoksiin. Huomaa, että kaikki ostokset eivät tue Xbox-lahjakortteja tai valmiiksi maksettuja maksutapoja. Varmista ennen Xbox-lahjakortin tai valmiiksi maksetun kortin ostoa, että sitä voi käyttää haluamasi kohteen ostamiseen.