Virhekoodi 838200c8 ilmenee, kun teet ostosta tai tarkastelet tilitietoja Xbox Livessä

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun teet ostosta tai tarkastelet tilitietoja Xbox Livessä:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
Tilan koodi 838200c8

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox-palvelussa on käyttökatko.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman tarkistamalla varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katsomalla, onko sivun yläosassa varoitusta. Jos näet palvelun varoitussanoman, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Vain Yhdysvalloissa: Jos jossakin palvelussa tai sovelluksessa on käyttökatko, voit pyytää teksti- tai ääniviesti-ilmoituksen, kun se on taas toiminnassa. Valitse sovelluksen tai palvelun nimen alta Notify me when this service or app is up and running (Ilmoita, kun tämä palvelu tai sovellus on toiminnassa).