Virhe 838200CE ilmenee, kun maksu tehdään PayPalin avulla Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ostaa Xbox Live Gold -tilauksen tai pelin PayPal-tilin avulla Xbox 360 -konsolilla:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
Tilakoodi: 838200CE

Jos yrität tehdä ostoksesi suoraan Xbox.com-sivuston kautta, saat seuraavan sanoman, kun yrität kirjautua PayPal-tiliisi:

Unable to complete your request (Pyyntöä ei voitu täyttää.)
Valitsemasi maksutapa ei ole sallittu. Valitse jokin toinen maksutapa, jolla voit lunastaa ostohyvityksesi. Jos tämä ilmoitus näytetään monta kertaa, ota yhteyttä asiakastukeen.
Sanoma 8017

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Livessä on tilapäinen ylläpitokatko tai maksutapasi kanssa saattaa olla ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-05-22T15:46:30.9837578+00:00

Ratkaisu 2: Tee PayPal-tilin vianmääritys

Jos tarvitset apua PayPal-tiliisi liittyvien ongelmien ratkaisemiseen, perehdy ohjeaiheeseen PayPalin käyttäminen Xbox Live -tilissä.

Ratkaisu 3: Varmista, että laskutustietosi ovat ajan tasalla

Varmista, että Microsoft-tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Varmista myös, että korttisi voimassaoloaika ei ole päättynyt. Toimi näin:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Maksaminen ja laskutus -sivulle.
  2. Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.
  3. Valitse Laskutustiedot ja tarkista sitten laskutustiedot toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.

Huomautus Jos niissä on virhe, valitse Muokkaa profiilia ja päivitä tiedot noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.