Virhe 8382025C ilmenee, kun ostat sisältöä PayPalin avulla Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun ostat sisältöä PayPalin avulla Xbox 360 -konsolilla:

Tilakoodi: 8382025C

Sorry, there's a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tämä tarkoittaa, että yrität lisätä PayPal-tiliä, jota ei tueta. Microsoft tukee vain sellaisia PayPal-tilejä, joiden rahoituslähteenä on luottokortti tai vahvistettu pankkitili.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Päivitä PayPal-tilillesi jokin toinen rahoituslähde

Päivitä PayPal-tilisi rahoituslähteeksi joko luottokortti tai vahvistettu pankkitili.

Ratkaisu 2: Käytä toista maksutapaa

Maksutavan vaihtaminen on helppoa. Siirry ohjeaiheeseen Maksutavan muuttaminen, valitse näytön vasemmalta puolelta Lisää maksutapa ja toimi sitten ohjeiden mukaan.