Virhe 8b010007 ilmenee, kun lataat sisältöä Xbox 360:llä

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata sisältöä Xbox 360 -konsoliin:

Tilan koodi: 8b010007

Some Xbox Live features are temporarily unavailable. (Tietyt Xbox Live -toiminnot ovat tilapäisesti poissa käytöstä.) You can still play online and send messages. (Voit edelleen pelata verkossa ja lähettää viestejä.)

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Jotkin Xbox Liven ominaisuudet eivät ole käytettävissä järjestelmän ylläpidon tai Xbox Liven väliaikaisen häiriön vuoksi.
  • Et voi käsitellä joitakin Xboxin ominaisuuksia verkkomääritykseen liittyvän ongelman vuoksi.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Xbox Live ei välttämättä ole käytettävissä järjestelmän ylläpitotoimien vuoksi. Tarkista Xbox Live -tilasivu. Jos Xbox Live -palvelun varoitus tulee näkyviin, odota ja kokeile myöhemmin uudelleen.

Jos Xbox Live -palvelusta ei ole varoituksia ja virhe toistuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Testaa yhteys

Testaa Xbox 360 -konsolin Xbox Live -yhteys. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten System Settings (Järjestelmän asetukset).
  3. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  4. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkkosi nimi, jos sitä pyydetään.
  5. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  6. Tee jokin seuraavista:
    • Jos testi epäonnistuu etkä voi muodostaa Xbox Live -yhteyttä, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.
    • Jos Xbox Live -palvelu on käytettävissä, kokeile seuraavaa ratkaisua.
    • Jos Xbox Live -palvelun varoitus tulee näkyviin, kokeile uudelleen myöhemmin, kun Xbox Live -palvelu on jälleen käytettävissä.

Jos saat edelleen virheen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Avaa verkkoportit

Jos käytössäsi on palomuuri tai jos konsolisi on yhteydessä työpaikan tai koulun verkkoon, saatat joutua avaamaan verkkoportteja, jotta Xbox 360 -konsoli voi muodostaa yhteyden Xbox Liveen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Liven käyttämät verkkoportit.