Virhekoodi 8b050008-2a163c39-88e4fcf1 ilmenee, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Liveen

Ongelma

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität muodostaa Xbox Live -yhteyden:

Otsikko: Xbox Live

Sisältö: This feature is temporarily unavailable. (Tämä ominaisuus on tilapäisesti pois käytöstä.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilan koodi: 8b050008-2a163c39-88e4fcf1

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox 360 -konsolin ohjelmisto ei ole ajan tasalla.

Ratkaisu

Ratkaise ongelma näiden vaiheiden avulla:

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Paina ohjaimen Xbox-opaspainiketta.
  3. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  5. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  6. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  7. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).