Virhe 8C010003 ilmenee Xbox Live -ostotapahtuman yhteydessä

Ongelma

Saat seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität ostaa sisältöä Xbox Livessä:

8C010003

There’s a problem with Xbox Live. (Xbox Live -palvelussa ilmeni virhe.) Please try again later. (Tapahtui palvelin- tai verkkovirhe. Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tähän voi olla useita syitä:

• Xbox Live -palvelussa on käynnissä ylläpitotoimia. Jos haluat selvittää, toimiiko Xbox Live -palvelu, tarkista Xbox Live -palvelun tila.
  • Yrität ostaa Xbox 360 -konsolilla sisältöä, jonka voi ostaa vain osoitteesta Xbox.com.
  • Maksutavassasi on ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

• Odota ja yritä suorittaa tapahtuma myöhemmin uudelleen. Jos tapahtuma keskeytyi ylläpito-ongelman vuoksi, odota muutama minuutti, jotta se ratkeaa.
  • Jos yritit tehdä ostoksia Xbox 360 -konsolista, kokeile sen sijaan tietokonetta. Siirry osoitteessa Xbox.com haluamallesi sivulle, etsi sisältö, jonka halua ostaa, ja yritä ostaa se tällä tavalla.
  • Poista käyttämättömät maksutavat (luottokortit) Xbox Live -tililtäsi. Voit tehdä sen seuraavasti:
    1. Siirry Xbox.comin Oma tili -sivulle.
    2. Valitse Maksaminen & laskutus -kohdassa Hallitse maksutapoja. Kirjaudu pyydettäessä sisään käyttämällä Xbox Live -tiliisi liitettyä Microsoft-tiliä (sähköpostiosoite ja salasana).
      Jos et tiedä Microsoft-tilisi tietoja, lue lisätietoja ohjeaiheesta Microsoft-tili: usein kysytyt kysymykset.
    3. Valitse poistettavan maksutavan vierestä Poista.
    1. Vahvista poisto valitsemalla Kyllä.

Lisätietoja Xbox Live -palvelun luottokorttivirheiden vianmäärityksestä on ohjeaiheessa Xbox Live -luottokortin virhekoodeja.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.