Virhe 8C210007 ilmenee, kun rekisteröidyt maksutonta Xbox Live Gold -kokeilujäsenyyttä varten

Saat seuraavan virhesanoman ja -koodin, kun yrität rekisteröityä 30 päivän maksutonta Xbox Live Gold -kokeilujäsenyyttä varten:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.) For more help with this problem go to (www.xbox.com/errorhelp) (Lisätietoja tästä ongelmasta saat osoitteesta www.xbox.com/errorhelp.)
Tilan koodi: 8C210007

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox Live -palvelu on poissa toiminnasta.
  • Tilisi laskutustiedot on annettu väärin.
  • Konsolisi ei pysty muodostamaan yhteyttä Xbox-palvelimiin.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-05-28T10:55:47.4697758+00:00

Ratkaisu 2: Tarkista Microsoft-tilisi tiedot Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään ­Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Maksaminen ja laskutus ja sitten Laskutustiedot.
  3. Vahvista tilisi toimimalla tilin vahvistamista koskevien ohjeiden mukaan.
  4. Tarkista, että laskutustiedot ovat oikein. Valitse Muokkaa profiilia, jos sinun on päivitettävä osoitteesi. Valitse sitten Maksutavat ja valitse maksutapa. Tarkista kunkin maksutavan tiedot.
  5. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  6. Yritä rekisteröityä uudelleen 30 päivän maksutonta Xbox Live Gold -kokeilujäsenyyttä varten.

Ratkaisu 3: Suorita Xbox-palvelimeen muodostetun yhteyden vianmääritys. Tee tämä Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisun avulla.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.