Virhe 8c210003 ilmenee Xbox Live -ostotapahtuman yhteydessä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität ostaa sisältöä Xbox Livessä:

8c210003

Tähän voi olla kaksi syytä:

• Ostettava kohde ei ole saatavilla omalla Xbox Live -tilauksellasi.
  • Maksutavassasi on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Hanki kokeilujakson jälkeen Xbox Live Gold -tilaus ja yritä ostosta uudelleen

Jos tämä ratkaisu ei toimi tai virhe liittyy mielestäsi tilin ongelmaan, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Tarkista laskutusosoitteesi ja maksutavan vanhentumispäivä

Varmista, että Xbox Live -tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Varmista myös, että korttisi voimassaoloaika ei ole päättynyt. Toimi näin:

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Kirjaudu tarvittaessa sisään sillä Microsoft-tilillä, jota haluat muuttaa.
    Huomautus Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.
  3. Valitse Maksaminen ja laskutus ja sitten Laskutustiedot.
  4. Tarkista laskutustiedot. Jos niissä on virhe, valitse Muokkaa profiilia ja päivitä tiedot noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Ratkaisu 3: Vaihda maksutapaa

Jos epäilet, että tiliisi liitetyssä maksutavassa saattaa olla ongelma, voit vaihtaa maksutapaa. Toimi näin:

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Kirjaudu tarvittaessa sisään sillä Microsoft-tilillä, jota haluat muuttaa.
    Huomautus Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.
  3. Valitse Palvelut ja tilaukset.
  4. Valitse Xbox Live -osan Maksutapa-kohdasta Vaihda maksutapaa.
  5. Valitse Change how you pay for these subscriptions (Muuta näiden tilausten maksutapaa) -sivulta vaihdettava maksutapa avattavasta luettelosta.
    Huomautus Jos haluat lisätä uuden maksutavan, valitse Lisää uusi maksutapa, valitse Seuraava ja määritä sitten luottokortti, pankkikortti tai PayPal-tili uudeksi maksutavaksi toimimalla ohjeiden mukaan.
  6. Kun olet valinnut vaihdettavan maksutavan, valitse Seuraava ja vaihda maksutapa toimimalla ohjeiden mukaan.