Virhe 8c230002 ilmenee, kun yrität katsella tai ostaa sisältöä Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität katsella tai ostaa sisältöä Xbox 360 -konsolilla:

8C230002

Sorry, there's a problem with the Xbox service. (Xbox-palvelussa on ongelma.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -palvelussa on ilmennyt käyttökatko, tai tilillesi on asetettu rajoitus, joka estää sinua käyttämästä tietyn tyyppistä sisältöä, esimerkiksi luokittelematonta sisältöä.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2017-09-20T04:12:42.7855082+00:00

Ratkaisu 2: Säädä tietosuoja-asetuksiasi

Jos käytät aikuisen tiliä, kirjaudu sisään tähän tiliin ja varmista, että sisällön käyttöä ei ole rajoitettu tilin asetuksissa. Asetuksia voi muuttaa joko Xbox 360 -konsolissa tai verkossa.

Verkon tietosuoja-asetusten säätäminen konsolissa

1. Kirjaudu sisään tiliin, jota ongelma koskee. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse Privacy (Tietosuoja).
    2. Valitse Privacy & Online Settings (Tietosuoja- ja verkkoasetukset) -paneelista Change Settings (Muuta asetuksia).
    3. Valitse Customize (Mukauta).
    4. Vieritä alas, valitse Member Content (Jäsensisältö) ja määritä sitten asetukseksi Everyone (Kaikki).

Tietosuoja-asetuksien säätäminen verkossa

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
    2. Valitse Suojaus ja tietosuoja -kohdasta Xboxin tietosuoja ja verkkoturvallisuus.
    3. Valitse Xbox 360 -verkkoturva.
    4. Valitse tili, jolla olet kirjautunut sisään, ja määritä sitten Yhteisöpalveluissa jakaminen -asetukseksi Sallittu.
    5. Valitse Tallenna.

Huomautus Xbox Liven lapsitilit edellyttävät vanhemman Microsoft-tilin hyväksyntää. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n verkkoturva- ja tietosuoja-asetukset

Jos saat virhesanoman uudelleen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Muuta perheasetuksia

Perheasetukset voivat estää sellaisen sisällön näyttämisen, jonka ikäraja on alhaisempi kuin konsolin nykyisissä asetuksissa. Varmista, että et piilota sisältöä perheasetusten takia. Asetuksia voi muuttaa joko Xbox 360 -konsolissa tai verkossa.

Perheasetusten säätäminen konsolissa

1. Kirjaudu sisään tiliin, jota ongelma koskee. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse Family (Perhe).
    2. Jos olet määrittänyt perheasetusten tunnuskoodin, anna tunnuskoodi.
    3. Valitse Ratings and Content (Ikärajat ja sisältö).
    4. Valitse Game Ratings (Pelien ikärajat) ja sitten All Games (Kaikki pelit).
    5. Valitse Movie Ratings (Elokuvien ikärajat) ja sitten All Movies (Kaikki elokuvat).
    6. Valitse TV Ratings (TV-ohjelmien ikärajat) ja sitten All TV Shows (Kaikki TV-ohjelmat).
    7. Valitse Explicit Content (Loukkaava sisältö) ja sitten Allowed (Sallittu).
    8. Valitse Unrated Content (Luokittelematon sisältö) ja sitten Allowed (Sallittu).
    9. Valitse B ja sitten Save and Exit (Tallenna ja lopeta).

Perheasetusten säätäminen verkossa

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
    2. Valitse Verkkoturvallisuus-kohdasta Xboxin tietosuoja ja verkkoturvallisuus.
    3. Valitse Xbox 360 -verkkoturva.
    4. Valitse tili, jolla olet kirjautunut sisään, ja määritä sitten Ohjelmointi-asetukseksi Normaali.
    5. Valitse Tallenna.