Virhekoodi 905 tulee näkyviin, kun yrität suorittaa Xfinity-sovellusta Xbox 360 -konsolissa

Yleiskuvaus

Jos virhekoodi 905 tulee näkyviin, kun yrität suorittaa Xfinity-sovellusta Xbox 360 -konsolissa, Xfinity On Demand -palvelu ei ole sillä hetkellä käytettävissä.

Tältä sivulta saat lisätietoja virhekoodista 905 ja tarvittavista toimista.

Tällä sivulla

Virhekoodi ja viesti

Virhekoodia 905 edeltää seuraava viesti:

Service is unavailable, please call. (Palvelu ei ole käytettävissä. Soita tukeen.)

Ongelma

Jos saat tämän sanoman ja virhekoodin, Xfinity On Demand -palvelu ei ole käytettävissä.

Ratkaisut

Jos saat tämän virhesanoman, soita Xfinity-tuen numeroon (877) 599-1846.