Tilakoodi C000-0022 ilmenee, kun lataat päivitystä

Ongelma

Jos saat seuraavan tilakoodin ja viestin yrittäessäsi ladata päivitystä konsoliin, se tarkoittaa, että konsolia on käsitelty tai modifioitu luvattomasti ja sen käyttö on estetty.

Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.) Jos ongelma jatkuu, siirry osoitteeseen www.xbox.com/support.

Tilan koodi: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0022

Huomautus Tilakoodin x-merkit vaihtelevat.

Konsolisi ei voi enää muodostaa yhteyttä Xbox Liveen, asentaa ohjelmistopäivityksiä tai pelata uusia pelejä, jotka edellyttävät konsoliohjelmiston päivittämistä. Lue lisätietoja Xbox Liven konsoliestoista.

Ratkaisut

Voit pelata pelejä offline-tilassa, vaikka konsolisi olisi estetty. Se onnistuu seuraavasti:

1. Irrota verkkokaapeli tai langaton Xbox 360 -verkkosovitin konsolista.
  2. Sinun poistettava automaattinen kirjautuminen käytöstä offline-pelien pelaamista varten. Automaattisen kirjautumisen poistaminen käytöstä:
    1. Käynnistä konsoli uudelleen.
    2. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse No (Ei).
    3. Paina ohjaimen opaspainiketta.
    4. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Profile (Profiili).
    5. Valitse Sign-in Preferences (Kirjautumisvalinnat).
    6. Vaihda Profile Auto Sign-in (Profiilin automaattinen sisäänkirjaus) -asetukseksi Off (Pois käytöstä).
    7. Palaa Xbox-käyttöliittymään painamalla ohjaimen B-näppäintä.

Voit nyt pelata konsolisi aiemmin hankittuja pelejä offline-tilassa. Jatkossa saat virhesanoman aina, jos yrität kirjautua Xbox Liveen tai päivittää konsoliohjelmistoa.