Virhekoodi C000-0032 ilmenee, kun lataat päivitystä

Yleiskuvaus

Jos saat virhekoodin C000-0032 ladatessasi Xbox-käyttöliittymän päivitystä, yhteydessä Xbox Liveen on ehkä jokin ongelma.

Tältä sivulta saat lisätietoja virhekoodista C000-0032 ja tarvittavista toimista.

Jos näyttöön tulee virhekoodi 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx (xxxx-numerosarjat ovat riippuvaisia muista seikoista, kuten maantieteellisestä alueesta) ladatessasi Xbox-käyttöliittymän päivitystä, lataus on epäonnistunut.

Tällä sivulla

Virhekoodi ja viesti

Virhekoodia C000-0032 edeltää seuraava viesti:

Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.) Jos ongelma jatkuu, mene osoitteeseen www.Xbox.com/support.

Ongelma

Jos saat tämän sanoman ja virhekoodin, Xbox Live -yhteyden muodostamisessa tai säilyttämisessä on ongelmia.

Ratkaisut

1. Kokeile päivityksen asentamista uudelleen.
  2. Muodosta suora yhteys konsolin ja modeemiin välille käyttämällä Ethernet-kaapelia. Tässä vaiheessa modeemissa ei saisi olla liitettynä muita laitteita.
  3. Jos Xbox Live -yhteyden muodostamisessa tai säilyttämisessä on edelleen ongelmia, lue lisätietoja ohjeaiheesta Xbox Live -yhteysongelmat.

Huomautus Voit päivittää konsoliohjelmiston myös kopioimalla päivityksen USB-muistitikkuun tai levylle. Lisätietoja on ohjeaiheessa Konsoliohjelmiston päivitysongelmien vianmääritys.