Virhe C000-0185 ilmenee, kun lataat Xbox 360 -konsolin päivitystä

Näet seuraavan virhesanoman ja koodin, kun lataat päivitystä Xbox 360 -konsoliin:

• Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.)
  • Tilakoodi: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0185
  • Huomautus x-merkit vaihtelevat.

Tämä tarkoittaa, että päivityksen lataaminen Xbox 360 -konsoliin epäonnistui.

Ratkaisu

Perehdy ongelman ratkaisemiseksi ohjeaiheeseen Xbox 360 -konsolin päivitysongelmien vianmääritys.