Virhe C000-0286 ilmenee, kun lataat päivitystä Xbox 360 -konsoliin

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata päivitystä Xbox 360 -konsoliin:

Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.) If the problem persists, go to www.xbox.com/support. (Jos ongelma jatkuu, siirry osoitteeseen www.xbox.com/support.)

Error C000-0286 (Virhe C000-0286)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -yhteydessä on jokin ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Yritä asentaa päivitys uudelleen. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Paina ohjaimen Xbox-opaspainiketta.
  3. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  5. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  6. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  7. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Ratkaisu 2: Muodosta suora yhteys konsolin ja modeemiin välille käyttämällä Ethernet-kaapelia. Tässä vaiheessa modeemissa ei saisi olla liitettynä muita laitteita. Yritä asentaa päivitys uudelleen.

Ratkaisu 3: Jos Xbox Live -yhteyden muodostaminen tai säilyttäminen aiheuttaa ongelmia, lue lisätietoja ohjeaiheesta Verkkoyhteydet.

Huomautus Voit päivittää konsoliohjelmiston myös lataamalla päivityksen USB-muistitikkuun tai levylle ja siirtämällä sen sitten konsoliin. Lisätietoja on ohjeaiheessa Konsoliohjelmiston päivitysongelmien vianmääritys.