Virhekoodi c00cee04 tulee näkyviin, kun yrität käyttää Xbox Liveä

Yleiskuvaus

Jos näet virhekoodin c00cee04 yrittäessäsi käydä Xbox Livessä, Xbox Livessä tai Xbox 360 -konsoliisi tallennetuissa tiedostoissa voi olla ongelma.

Tältä sivulta saat lisätietoja virhekoodista c00cee04 ja tarvittavista toimista.

Tällä sivulla

Virhekoodi ja viesti

Virhekoodi c00cee04 sisältää seuraavan sanoman:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later. (Xbox-palvelussa on ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilan koodi: c00cee04

Ongelma

Jos saat tämän sanoman ja virhekoodin, Xbox Live -järjestelmää huolletaan tai konsolisi järjestelmätiedostot ovat väliaikaisesti vioittuneet.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Yritä myöhemmin uudelleen

Odota muutama minuutti ja yritä myöhemmin uudelleen. Xbox Live ei välttämättä ole käytettävissä järjestelmän ylläpitotoimien vuoksi. Tarkista Xbox Live -palvelun tila siirtymällä Palvelun tila -kohtaan ja katsomalla Palvelun tila -kohdasta, onko Xbox Live pois käytöstä.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti

Järjestelmän välimuistin tyhjentäminen poistaa väliaikaiset tiedostot ja tiedot, kuten pelipäivitykset, järjestelmäpäivitysten asennuspaketit ja ystävien pelaajakuvat:

Huomautus Järjestelmän välimuistin tyhjeneminen ei poista:

• pelaajatunnustasi
  • lataamaasi sisältöä
  • pelitiedostoja
  • konsoliohjelmiston päivityksiä.

Järjestelmän välimuistin tyhjentäminen:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Tyhjennä Xbox 360 -konsolin Xbox Live -välimuisti

Xbox 360 -konsoli tallentaa myös Xbox Live -palvelun tilapäisiä tiedostoja. Voit poistaa tilapäiset tiedostot konsolista seuraavasti:

1. Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) ja valitse sitten ensisijainen tallennuslaite.
  3. Valitse System Items (Järjestelmäkohteet).
  4. Valitse Marketplace System Data (Kauppapaikan järjestelmätiedot).
  5. Valitse Delete (Poista).
  6. Käynnistä konsoli uudelleen.
  7. Kirjaudu Xbox Live -palveluun.
Jos ongelma jatkuu tämän sivun kokeilemisen jälkeen, ota yhteyttä Xbox-tukeen.