Virhe C00D1365 ilmenee, kun käytät Zune-ohjelmistoa

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun. Lisätietoja on Zunen lakkauttamiseen liittyvissä usein kysytyissä kysymyksissä.

Saat seuraavan virheen, kun käytät Zune-ohjelmistoa:

C00D1365

Tämä tarkoittaa, että Zune-ohjelmisto ei voi muodostaa yhteyttä Zune-kauppapaikkaan Music Pass -tilauksesi käyttöoikeuden vahvistamiseksi. Zune-ohjelmisto ei mahdollisesti voi muodostaa Internet-yhteyttä ollenkaan tai Zune-palvelu voi olla poissa käytöstä.

Ratkaisu

Ratkaisu 1: Tarkista Zune-palvelun tila

Tarkista Xbox Live -palvelun tilan sivulta, että Zune-palvelu on käytettävissä. Jos palvelu ei ole käytettävissä, yritä myöhemmin uudelleen.

Ratkaisu 2: Varmista, että olet yhteydessä Internetiin

Wi-Fi-yhteytesi saattaa olla poikki, palvelu pois käytöstä tai reitittimesi ei ole yhteydessä verkkoon ja vaatii uudelleenkäynnistyksen. Näin voit suorittaa Internet-yhteyden vianmäärityksen.

Windows 7:

1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse Ohjauspaneeli.
  2. Valitse Verkko ja Internet ja sitten Verkon tilanne ja tehtävät. Tässä näytössä näet, oletko yhteydessä verkkoon.
    • Jos verkkoyhteyttä ei ole, valitse tilaikkunassa Yhdistä verkkoon ja valitse sitten jokin käytettävissä oleva verkko.
    • Jos olet yhteydessä väärään verkkoon, valitse oikea verkko ja anna pyydettäessä salasanasi.

Windows 8:

1.  Siirry aloitusnäyttöön, kirjoita ohjauspaneeli ja siirry ohjauspaneelinäyttöön painamalla Enter-näppäintä.
  2. Valitse Verkko- ja jakamiskeskus. Tässä näytössä näet, oletko yhteydessä verkkoon.
    • Jos verkkoyhteyttä ei ole, valitse Määritä uusi yhteys tai verkko.
    • Jos olet yhteydessä väärään verkkoon, valitse oikea verkko ja anna pyydettäessä salasanasi.

Jos et edelleenkään saa yhteyttä Internetiin, käyttämässäsi Internet-palvelussa saattaa olla ongelma. Odota ja kirjaudu sisään myöhemmin uudelleen tai ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi.

Ratkaisu 3: Varmista, että tietokoneesi aika ja päivämäärä on oikein asetettu

Muuta näitä asetuksia napsauttamalla aikaa ja päivämäärää tehtäväpalkin oikeassa reunassa. Valitse sitten Muuta päivämäärän ja kellonajan asetuksia ja aseta oikea päivä ja aika.

Ratkaisu 4: Tyhjennä verkkoselaimesi historia ja poista väliaikaiset tiedostot

Toimi näin:

1. Avaa selain. Jos käytössäsi on Windows 8, avaa Internet Explorer työpöydälle. Avaa valikkopalkki painamalla tai napauttamalla näppäimistön Alt-painiketta.
  2. Jos käytät Internet Exploreria, valitse Työkalut ja sen jälkeen Internet-asetukset.
  3. Valitse Selaushistoria Yleiset-välilehdeltä ja valitse Poista.
  4. Valitse Selaushistorian poistaminen -valintaikkunassa Väliaikaiset Internet-tiedostot -valintaruutu. Poista valinnat kaikista muista valintaruuduista.
  5. Valitse Poista.

Käynnistä Zune-ohjelmisto uudelleen ja tarkista, voitko käyttää sisältöäsi.