Virhekoodi C101A007 tulee näkyviin, kun käytät luottokorttia Xbox Livessä tapahtuvaan ostoon

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität käyttää luottokorttia Xbox Live -oston maksamiseen:

Can't authorize the selected payment option. (Valitun maksutavan varmistus ei onnistu.) Please select a different payment option or add a new one. (Valitse toinen maksutapa tai lisää uusi maksutapa.)

Tilan koodi: C101A007

Tämä saattaa tarkoittaa, että pankkisi ei pysty varmistamaan maksutapaasi tai Microsoft havaitsee epäilyttävää toimintaa ja estää maksutapahtumat.

Ratkaisu

Ratkaise ongelma käyttämällä vianmääritysvaiheita ohjeaiheessa Xbox Live -luottokortin virhekoodeja.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.