Virhesanoma Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable (Xbox Liven rekisteröityminen tai tilin lataaminen ei tällä hetkellä ole käytettävissä) ilmenee, kun käytät Xbox Liveä.

Näet seuraavan virhesanoman, kun käytät Xbox Liveä:

Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable. (Xbox Liven rekisteröityminen tai tilin lataaminen ei tällä hetkellä ole käytettävissä.)

Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tämä tarkoittaa, että käyttämässäsi Xbox Live -sovelluksessa tai Xbox Live -palvelussa on häiriö.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla. Jos jokin ratkaisu ei toimi, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-09-21T04:00:57.4544626+00:00

Ratkaisu 2: Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun

1. Valitse konsolissa Settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  3. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  4. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  5. Jos et voi muodostaa yhteyttä Xbox Liveen, kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.

Ratkaisu 3: Kokeile Xbox Live -palvelun yhteysvirheen ratkaisua
Jos et edelleenkään voi muodostaa yhteyttä Xbox Liveen, lisätietoja on Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisussa

Mikäli ongelma ei korjaudu näillä ohjeilla, ota yhteyttä Xbox-tukeen.