Xbox Live -viestit Xbox 360 -konsolissa

Keskustele ystävien kanssa lähettämällä teksti- tai ääniviestejä konsolista tai tietokoneesta.

Teksti- tai ääniviestien lähettäminen Xbox 360 -konsolista.

1. Kirjaudu Xbox Live -palveluun.
  2. Paina ohjaimen Xbox-painiketta.
  3. Valitse Messages (Viestit).
  4. Valitse Create New (Luo uusi).
  5. Valitse Message (Viesti).
  6. Valitse pelaajatunnus tai valitse Enter Gamertag (Anna pelaajatunnus).
  7. Valitse Add Text (Lisää teksti) tai Add Voice (Lisää ääni).
  8. Tee jokin seuraavista:
    • Jos valitsit Add Text (Lisää teksti): Kirjoita viesti. Voit käyttää näytössä olevaa näppäimistöä tai USB-näppäimistöä, joka on liitetty konsolin etuosassa olevaan USB-porttiin.
    • Jos valitsit Add Voice (Lisää ääni): Tallenna ääniviesti kuulokemikrofonin tai Kinect-sensorin avulla.
      Huomautus Ääniviestin tallentamisen jälkeen voit kuunnella viestin ennen sen lähettämistä painamalla Play (Toista).
  9. Valitse Send Message (Lähetä viesti).

Tekstiviestien lähettäminen tietokoneesta

1. Siirry Xbox Liven Sanomakeskukseen. Kirjaudu pyydettäessä sisään käyttämällä Microsoft-tiliäsi.
  2. Valitse New message (Uusi viesti).
  3. Valitse ystävät, joille haluat lähettää viestin, tai kirjoita heidän pelaajatunnuksensa ja valitse sitten Add (Lisää).
  4. Kirjoita viesti ja valitse sitten Send (Lähetä).

Huomautus Viestejä säilytetään enintään 30 päivää, minkä jälkeen ne poistetaan automaattisesti.