Xbox 360 -käyttöliittymän My Pins (omat kiinnitykset) -toiminto

Yleiskuvaus

Voit kiinnittää suosikkipelejä, -sovelluksia ja -sisältöä Xbox 360 -käyttöliittymän My Pins (omat kiinnitykset) -luetteloon. Tämän ansiosta voit käyttää kiinnitettyjä kohteita suoraan ja nopeasti käyttöliittymästä.

Kiinnittäminen

Voit kiinnittää sovelluksia, pelejä ja verkkosivuja My Pins (omat kiinnitykset) -luetteloon useilla tavoilla. Voit kiinnittää kohteita esimerkiksi suoraan Recent (viimeisimmät) -luettelosta. Toimintaohjeet:

1. Valitse Xboxin käyttöliittymän aloitusnäkymässä Recent (viimeisimmät).
  2. Korosta kiinnitettävä kohde ja tuo sen Details (tiedot) -näkymä näkyviin painamalla X-näppäintä.
  3. Valitse sitten Pin to Home (kiinnitä aloitusnäyttöön).

Voit kiinnittää sisältöä missä tahansa näkymässä, jossa voit käyttää sitä, esimerkiksi Details (tiedot)-, Overview (yleiskatsaus)-, My Apps (omat sovellukset)- tai My Games (omat pelit) -näkymissä.

Voit myös kiinnittää sivustoja Internet Explorerissa. Toimintaohjeet:

1. Siirry Apps (sovellukset) -kohtaan ja valitse sitten My Apps (omat sovellukset).
  2. Käynnistä Internet Explorer.
  3. Avaa Internet-toiminto painamalla Y-näppäintä. Anna sivuston osoite ja valitse sitten Done (valmis).
  4. Paina Y-näppäintä uudelleen ja valitse sitten suosikkipalkin Favorites (suosikit) -kuvake.

Näin sivu tallennetaan suosikkeihisi. Kaikki Internet Explorerin suosikit ovat käytettävissä Xbox-käyttöliittymän aloitusnäytön My Pins (omat kiinnitykset) -luettelossa.

Kiinnitetyn kohteen poistaminen tai eteen tuominen

Voit tuoda kiinnitetyn kohteen eteen tai poistaa sen. Toimintaohjeet:

Kiinnitetyn kohteen poistaminen

1. Valitse Xboxin käyttöliittymän aloitusnäkymässä My Pins (omat kiinnitykset).
  2. Korosta haluamasi kohde ja paina sitten X-näppäintä.
  3. Valitse Remove Pin (poista kiinnitys).

Kiinnitetyn kohteen eteen tuominen

1. Valitse Xboxin käyttöliittymän aloitusnäkymässä My Pins (omat kiinnitykset).
  2. Korosta haluamasi kohde ja paina sitten Y-näppäintä.