Xbox Live Party -keskustelut Xbox 360 -konsolissa

Yleiskuvaus

Xbox Live Party -toiminnon avulla voit kutsua jopa seitsemän ihmistä keskustelemaan online-tilassa samalla, kun vaikkapa katselette elokuvia tai pelaatte pelejä.

Huomautuksia

Tällä sivulla

Party-toiminnon käytön aloittaminen ja ystävien kutsuminen

Voit käynnistää Party-tilan seuraavasti:

Huomautus Lisätietoja ystävien löytämisestä ja viestinnästä heidän kanssaan on ohjeaiheessa Ystävien etsiminen ja yhteyden ottaminen Xbox Livessä.

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Valitse Party ja sen jälkeen Start a Party (Aloita Party-toiminto).
  3. Valitse Invite Players to Party (Kutsu pelaajia Party-toimintoon).
  4. Valitse tai kirjoita kutsuttavien ystäviesi pelaajatunnukset. Voit kutsua enintään seitsemän henkeä.
  5. Valitse Send Invite (Lähetä kutsu).

Ystäväjoukon kutsuminen peliin

Party-toiminnolla voit kutsua kokonaisen ihmisjoukon pelaamaan peliä sen sijaan, että kutsuisit pelaajat yksitellen. Toimi näin:

1. Aloita Party-toiminto suorittamalla yllä kuvatut vaiheet.
  2. Valitse moninpeli.
  3. Paina odotustilassa – eli alueella, jossa pelaajat odottavat pelin alkua – ohjaimen opaspainiketta.
  4. Valitse Party ja sen jälkeen Invite Party to Game (Kutsu joukko peliin). Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Voit kutsua enintään seitsemän henkeä.

Huomautus Kun pelaajat liittyvät peliin, keskustelu vaihtuu automaattisesti pelikeskustelukanavalle. Voit vaihtaa kanavan takaisin seuraavien Keskustelukanavan vaihtaminen -ohjeiden mukaisesti.

Keskustelukanavan vaihtaminen

Keskustelukanavaa vaihtamalla voit valita, kenen kanssa haluat keskustella.

Toiminto Tee näin:
Puhuminen vain oman pelin pelaajille Paina opaspainiketta ja valitse sitten Party, Party Options (Party-asetukset), Chat Channel (Keskustelukanava) ja Game Chat (Pelikeskustelu).
Puhuminen vain seurueen jäsenille Paina opaspainiketta ja valitse sitten Party, Party Options (Party-asetukset), Chat Channel (Keskustelukanava) ja Party Chat (Party-keskustelu).
Yksittäisen henkilön mykistäminen Paina opaspainiketta ja valitse Party, pelaajan pelaajatunnus ja sitten Mute (Mykistä).