Xbox Live -pelisignaalien määrittäminen Xbox 360:ssä

Kerro ystävillesi, mitä peliä pelaat tai haluaisit pelata

Määrittämällä Xbox Live -pelisignaalin Xbox 360:ssä voit kertoa Xbox Livessä ja yhteisöpalveluissa oleville ystävillesi, mitä peliä pelaat tai mitä peliä haluaisit pelata Xbox Livessä. Voit esimerkiksi lähettää ystävillesi pelisignaalin, että sinua kiinnostaisi pelata Haloa, samalla kun katsot televisio-ohjelmaa konsolillasi. Pelisignaalien ansiosta ystäväsi tietävät, että sinua voi pyytää pelaamaan pelisignaalin ilmoittamaa peliä riippumatta siitä, mitä sillä hetkellä olet tekemässä.

Pelisignaalin asettaminen

Voit helposti kertoa ystävillesi, mitä peliä haluaisit pelata. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Siirry kohtaan Beacons & Activity (Pelisignaalit ja toimet).
  3. Valitse My Beacons (Omat pelisignaalit) -välilehdessä Set a Beacon (Aseta pelisignaali).
  4. Valitse pelihistoriastasi peli, jota haluat pelata.

Huomautus Voit asettaa pelisignaaleja vain peleihin, joita olet pelannut.

5. Pelisignaali jaetaan kaikille Xbox Live -ystävillesi, mutta voit jakaa sen myös Facebookissa valitsemalla Share to social networks (Jaa yhteisöpalveluissa) -vaihtoehdon.
  6. Kirjoita halutessasi kommentti pelisignaalin oheen.
  7. Valitse Set Beacon (Aseta pelisignaali).

Huomautus Jos et ole jakanut mitään konsolistasi Facebookiin tätä ennen, sinua pyydetään antamaan Facebookin kirjautumistiedot.

Share on Facebook (Jaa Facebookissa) -näyttö, josta on vahvistukseksi valittu Share (Jaa) -asetus

Nyt ystäväsi tietävät, mitä pelejä haluaisit pelata. Sinulla voi olla asetettuna kolme pelisignaalia yhtäaikaisesti.

Pelisignaalien katsominen

Sosiaalisen näytön Friends (Ystävät) -näkymä, jossa näkyvät ystävien pelisignaalit.

Voit nähdä ystäviesi pelisignaalit suoraan Friends (Ystävät) -näkymässä. Kun olet valinnut ystävän ja näet pelin vieressä pelisignaalikuvakkeen, se tarkoittaa, että ystävä on asettanut pelisignaalin ja haluaa pelata. Lisäksi saat peliä aloittaessasi viestin, että yksi tai useampi verkossa olevista ystävistäsi haluaa pelata samaa peliä. Kutsu siis heidät peliisi!

Pelisignaalin poistaminen

Pelisignaalin voi asettamisen jälkeen poistaa milloin tahansa. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Siirry kohtaan Beacons & Activity (Pelisignaalit ja toimet).
  3. Valitse My Beacons (Omat pelisignaalit) -välilehdessä pelisignaali, jonka haluat poistaa, ja valitse sitten Remove Beacon (Poista pelisignaali).

Pelisignaalien vianmääritys

Vianmääritystietoja saat ohjeaiheesta Xbox Live -pelisignaalien virhesanomat.