Xbox Live -yhteisö

Haluatko pitää yhteyttä muiden pelaajien kanssa Xbox 360 -konsolillasi? Xbox Livessä yhteydenpito on hauskaa ja helppoa. Voit käynnistää Party-toiminnon tai liittyä siihen, kutsua ystäviä pelaamaan pelejä, jutella heidän kanssaan ja paljon muuta. Saat ohjeet tähän tältä sivulta.

Ystävien etsiminen ja pelien pelaaminen yhdessä

Xbox Live on hieno paikka pitää yhteyttä ystävien kanssa ja löytää uusia ystäviä. Voit jutella, osallistua pelaajatapahtumiin ja jakaa valokuvia.

Aloitetaan tutustumalla siihen, kuinka voit löytää ystäviä ja olla yhteydessä heihin lähettämällä ystäväpyynnön tai käynnistämällä Party-toiminnon.

Ystävien etsiminen ja yhteyden ottaminen Xbox Livessä

Xbox 360:n käyttöliittymän Social (Yhteisö) -välilehti

Lue tietoja ystävien etsimisestä ja yhteyden ottamisesta heihin Xbox Livessä. Lue tietoja esimerkiksi ystäväpyynnön lähettämisestä, Party-tilan käynnistämisestä, ystävän poistamisesta ja muista toiminnoista.

Xbox Live -yhteisö

Xbox Liven Video Kinect -näyttö.

Xbox Liven viestit, keskustelu ja Party-tila tarjoavat mahdollisuuden yhteydenpitoon ystävien ja muiden pelaajien kanssa. Lue tietoja keskustelun (chat) ja tarvittavien lisävarusteiden ottamisesta käyttöön.

Yhteydenpitoon ystävien ja muiden pelaajien kanssa voi käyttää myös Xbox Liven pelisignaaleja. Pelisignaali kertoo ystävillesi ja muille pelaajille, milloin olet pelaamassa ja mitä pelejä haluaisit pelata.

Xbox Live -pelisignaalien asettaminen ja vianmääritys

Xbox Live -pelisignaalin merkki

Xbox Live -pelisignaaleilla voit kertoa ystävillesi, mitä peliä pelaat tai mitä peliä haluaisit pelata Xbox Livessä.

Jos käytössäsi on Kinect-sensori, voit ottaa sillä valokuvia ja videoita ja jakaa niitä ystävien ja perheen kesken muistoksi kivoista hetkistä. Se on hieno tapa pitää yhteyttä. Voit jakaa valokuvia ja videoita Kinect-sensorilla seuraavasti:

Kinectillä taltioitujen valokuvien ja videoiden jakaminen tai poistaminen

Xbox 360 Kinect -sensorin kuva

Lue lisätietoja siitä, kuinka voit ottaa valokuvia ja tallentaa videoita Kinect-sensorilla ja jakaa niitä ystävien ja perheen kesken. Opit myös poistamaan Kinectillä taltioituja valokuvia ja videoita.

Vaivattomat yhteisösovellukset

Etsitkö sovellusta yhteydenpitoon? Meiltä niitä löytyy. Voit selata Internetiä, esitellä tuunattua Ford Mustangiasi ja vaikka tilata pizzan itsellesi ja kavereillesi!

Sovellukset: Kaikki sovellukset

Hae Xbox Live -sovelluksia, joilla voit pitää yhteyttä ystäviisi.

Perheturva ja tietosuoja

Perheesi verkkoturvallisuus on tärkeä asia. Jos olet huolestunut tietosuojastasi verkossa, tarjoamme muutamia ehdotuksia sen parantamiseksi.

Xbox 360:n verkkoturva- ja tietosuoja-asetukset

Xbox Live -avatar television Xbox Liven asetukset -kuvakkeen edessä
Lue tietoja tietosuojan ja perheen turvaamisesta hallinnoimalla Xboxin tietosuojan ja verkkoturvallisuuden asetuksia.

Ongelmien vianmääritys

Jos kohtaat ongelmia, meillä on niihin ratkaisut. Lue lisätietoja Xbox Liven Party-toimintoon ja keskusteluun liittyvien ongelmien ratkaisemisesta.

Lue lisätietoja Xbox Liven Party-toimintoon ja keskusteluun liittyvien ongelmien ratkaisemisesta

Kaksi lasta pelaamassa Xbox 360:llä, kuvan vasemmassa yläkulmassa Facebook-logo
Jos kohtaat ongelmia Party-toiminnossa tai keskustelussa, meillä on niihin ratkaisut. Lue lisätietoja Xbox Liven Party-toimintoon ja keskusteluun liittyvien ongelmien vianmäärityksestä.