Bing-äänihaun vianmääritys Xbox 360:ssä

Jos Bing-äänihaku ei löydä pyytämiäsi hakusanoja, voit kokeilla seuraavia ratkaisuja.

Katso ensin tulossivun oikeaan yläkulmaan, jossa lukee "Etsitään...". Näin Bing-haku tulkitsi ääneen sanomasi hakuehdon.

Bing-äänihaku ei välttämättä ymmärrä sinua useista eri syistä:

Huoneessa on liikaa taustahälyä.

Yritä pienentää taustahälyä, jos mahdollista. Siirrä sensori paikkaan, jossa se kuulee äänesi paremmin.

Sinun täytyy ehkä tehdä Kinect-sensorin äänen kalibrointi uudelleen.

Kinectin äänen kalibrointi voi auttaa kalibroimaan ja säätämään Kinect-sensorin mikrofonin huoneeseen sopivaksi. Kokeile Kinect-äänivirittimen käyttämistä. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Asetukset-kohtaan.
  3. Valitse Kinect-viritin.
  4. Valitse Ääni.
  5. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Puhu kovemmalla äänellä tai selkeämmin.

Yritä puhua Bing-äänihakua käytettäessä hitaasti kovalla ja selkeällä äänellä.

Kinect ei välttämättä tunnista murretta, vierasta korostusta tai tiettyjä sanoja. Jos haku ei palauta kunnollisia tuloksia, kokeile tekstihakua.

Sensori on asetettu paikkaan, jossa mikrofoniin aiheutuu häiriöitä.

Kinect-sensori saattaa olla paikassa, jonka lähistöllä on mikrofonin toimintaa haittaavia muita esineitä tai elektroniikkaa.

• Älä sijoita Kinect-sensoria kaiuttimen tai muun ääntä pitävän tai värisevän esineen päälle.
  • Älä sijoita sensoria toisen sähkölaitteen päälle. Tuulettimen sisältävä laite voi aiheuttaa mikrofoniin häiriöitä.
  • Älä tuki Kinect-sensorin mikrofoneja. Kinect-sensorin ala- ja etureunassa on useita mikrofoneja.

Käyttämäsi hakuehto on liian monimutkainen.

Bing-äänihaku ei välttämättä tunnista kaikkia pitkiä tai monimutkaisia hakuehtoja. Kokeile, toistuuko sama ongelma lyhyemmällä tai yksinkertaisemmalla hakusanalla. Jos Bing ei vieläkään tunnista hakuehtoasi, yritä tehdä haku näyttö- tai mininäppäimistöllä.