Xbox Live Party -toiminnon vianmääritys Xbox 360:ssa

Voit käynnistää Xbox Live Party -tilan Xbox 360 -konsolissa ja kutsua jopa seitsemän ystävääsi katsomaan elokuvaa, pelaamaan peliä tai vain keskustelemaan verkossa. Party-sovellus yhdistää konsolisi ystäviesi konsoleihin vertaisverkkojärjestelmän kautta, joten ongelman syyn selvittämisen kannalta on erittäin tärkeää tietää, miten paikallisen verkkosi asetukset on määritetty.

Jos sinulla on Xbox Live Party -toimintoon liittyviä ongelmia, kokeile alla esitettyjä ratkaisuja.

Etkö pysty liittymään Party-tilaan?

Jos et pysty liittymään Xbox Live Party -tilaan, kokeile seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Pyydä kaikkia osallistujia testaamaan Xbox Live -yhteytensä

Jollakulla osallistujista voi olla NAT (Network Address Translation) -ongelma. Voit selvittää tämän pyytämällä kaikkia testaamaan oman yhteytensä. Toimintaohjeet:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  3. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  4. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  5. Jos olet kirjautunut profiiliin, valitse Yes (Yes), kun saat ilmoituksen, että verkkoyhteyttä testattaessa kaikki kirjataan ulos, ja valitse sitten Continue (Jatka).

NAT-varoitus tulee näkyviin keltaisena huutomerkkinä:

picture

Jos joku saa NAT-varoituksen: Pyydä ystävääsi kokeilemaan NAT-virheen ohjatun ratkaisutoiminnon ratkaisuja.

Ratkaisu 2: Pyydä jotakuta muuta isännöimään Xbox Live Party -keskustelua

Yritä pyytää ystävääsi isännöimään Xbox Live Party -keskustelua omasta konsolistaan. Tämä voi ratkaista jotkin verkossasi mahdollisesti olevat ongelmat.

Onko konsolisi asetukset määritetty oikein Xbox Live Party -keskusteluita varten?

Varmista, että sinulla on Xbox Live Gold -jäsenyys. Varmista myös, että olet määrittänyt konsolin asetukset oikein seuraavia toimintoja varten:

Etkö kuule toisia tai pysty puhumaan heille Party-tilassa?

Jos ystäväsi eivät kuule kaikkia Xbox Live Partyssa, katso lisätietoja ohjeaiheesta Xbox Live -keskusteluongelmien vianmääritys.

Onko Xbox Live -pelin pelaaminen hidasta?

Jos pelin pelaaminen Xbox Live Partyssa on hidasta, katso lisätietoja ohjeaiheesta Paranna Xbox Live -palvelun nopeutta.