Xbox Live Party -toiminnon vianmääritys Xbox 360:ssa

Voit käynnistää Xbox Live Party -keskustelun Xbox 360 -konsolissa ja kutsua jopa seitsemän ystävääsi katsomaan elokuvaa, pelaamaan peliä tai vain keskustelemaan verkossa. Party-sovellus yhdistää konsolisi ystäviesi konsoleihin vertaisverkkojärjestelmän kautta, joten ongelman syyn selvittämisen kannalta on erittäin tärkeää tietää, miten paikallisen verkkosi asetukset on määritetty.

Jos sinulla on Xbox Live Party -toimintoon liittyviä ongelmia, kokeile alla esitettyjä ratkaisuja.

Tällä sivulla

Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Tarkista varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katso, onko sivun vasemmassa yläkulmassa palvelun varoitusta. Jos Xbox Livessä on annettu varoitussanoma, se voi estää sinua liittymästä keskusteluun tai järjestämästä keskustelua. Palaa myöhemmin ja yritä uudelleen, kun varoitus on kadonnut.

Varmista, että konsolisi asetukset on määritetty oikein Xbox Live Party -keskusteluita varten

Keskusteluun liittymisen tai järjestämisen edellytykset ovat seuraavat:

Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live Party -keskustelut Xbox 360 -konsolissa.

Etkö kuule toisia tai pysty puhumaan heille Party-tilassa?

Jos sinä tai ystäväsi eivät kuule kaikkia Xbox Live Party -keskustelussa, katso lisätietoja Xbox 360:n ohjeaiheesta Xbox Live -keskusteluongelmien vianmääritys.

Onko Xbox Live -pelin pelaaminen hidasta?

Jos Xbox Live Party -pelaaminen on hidasta, kokeile Xbox 360:n hitausongelman ratkaisua.

Etkö pysty liittymään Party-tilaan?

Jos sinulla on vaikeuksia liittyä Xbox Live Party -keskusteluun, jollakin keskusteluun osallistujista saattaa olla Network Address Translation (NAT) -ongelma. Voit selvittää tämän pyytämällä kaikkia osallistujia testaamaan Xbox Live -yhteytensä. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
picture
  1. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  2. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
picture
  1. Jos olet kirjautunut profiiliin, valitse Yes (Yes), kun saat ilmoituksen, että verkkoyhteyttä testattaessa kaikki kirjataan ulos, ja valitse sitten Continue (Jatka).

NAT-varoitus tulee näkyviin keltaisena huutomerkkinä:

picture

Jos joku saa NAT-varoituksen, pyydä kyseistä henkilöä toimimaan Xbox 360:n NAT-virheen ratkaisun ohjeiden mukaan.

Kokeile Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisua

Jos edelliset ratkaisut eivät toimi, kokeile Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisun Xbox Live -yhteyden muodostaminen ei onnistu -kohdassa annettuja ohjeita.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.