Xbox Musicin yleiskuvaus

Xbox Music -palvelusta voit suoratoistaa miljoonia kappaleita Windows 8- ja Windows RT -pohjaisilla tietokoneilla ja taulutietokoneilla. Voit etsiä haluamiasi esittäjiä, kappaleita tai kokonaisia albumeita ja toistaa sisältöä välittömästi.

Xbox Music -sovellus

Saat Xbox Music -sovelluksen maksutta Windows 8:n ja Windows RT:n mukana. Sillä voit ostaa ja suoratoistaa musiikkia (myös omaa musiikkiasi) tietokoneella. Jos sinulla on Xbox Music Pass -tilaus, voit myös suoratoistaa musiikkia pilvipalvelusta muihin laitteisiisi.

Lue lisää Musiikki-sovelluksesta.

Xbox Music Pass

Xbox Music Pass -tilauksella voit suoratoistaa kappaleita tai ostaa musiikkia tietokoneella, taulutietokoneella, Xbox-konsolilla tai Windows Phonella ilman mainoksia. Jos käytössäsi on Windows 8 tai Windows RT, voit suoratoistaa musiikkia tietokoneeseen rajoitetun ajan ilman Music Pass -tilauksen hankkimista. Lue lisätietoja Xbox Music Pass -tilauksesta tai tilaa se nyt.

Xbox Music -kauppa

Xbox Music- ja Windows Phone -kaupoista löydät mahtavia kappaleita, albumeita, podcasteja ja paljon muuta kuunneltavaa. Tiettyä sisältöä voi toistaa, ladata ja kokeilla ilmaiseksi, mutta useimmat tuotteet ovat ostettavissa Windows 8:n, Windows RT:n ja Windows Phonen Musiikki-sovelluksella.

Lisätietoja on ohjeaiheissa Ohjeet musiikin ostamiseen Windows 8:n, Windows RT:n tai Windows Phonen Xbox Music -kaupasta ja Xbox Music ja Xbox Video: osta kerran, toista missä tahansa.

Ladataan

Xbox Music Pass -tilauksen paras ominaisuus on, että voit ladata niin paljon musiikkia kuin haluat Xbox-kauppapaikasta. Kun olet ladannut musiikkia Music Pass -tilauksellasi, voit toistaa sitä tietokoneellasi ja synkronoida sitä toiseen laitteeseen toistettavaksi liikkeellä ollessasi.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Musiikin synkronointiin liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Musiikin suoratoisto

Musiikki-sovelluksen Xbox Music tuo ulottuvillesi miljoonia kappaleita, joita voit suoratoistaa tietokoneeseesi tai taulutietokoneeseesi välittömästi ja maksutta. Voit myös luoda ja tallentaa soittoluetteloita, jolloin suosikkikappaleesi ovat vaivattomasti aina käsillä. Xbox Music Pass -tilauksella voit suoratoistaa musiikkia seuraaviin laitteisiin:

• oma Xbox 360 -konsolisi
  • tietokone, jossa käytät Musiikki-sovellusta tai Zune musiikki + video -ohjelmistoa
  • Zune HD -soittimet ja Windows Phone -puhelimet, jotka on liitetty Xbox Music Pass -tilaukseesi.

Lisätietoja mahdollisuuksista on Xbox Music Pass -sivulla.

Music-pilvipalvelu

Xbox Musicin parhaisiin ominaisuuksiin kuuluu oman musiikkikokoelman käyttäminen pilvipalvelun kautta. Kun lisäät musiikkia Music-pilvipalveluun, voit toistaa sitä Xbox-konsolilla, Windows Phone 8:lla tai toisella tietokoneella (kirjauduttuasi sisään Microsoft-tiliisi).

Lisätietoja oman musiikkisi lisäämisestä Musiikki-sovellukseen ja pilvipalveluun on ohjeaiheissa Musiikin pilvisynkronointiin liittyvät usein kysytyt kysymykset ja Musiikin lisääminen Windows 8:n Xbox Musiciin.