Tietoja Xbox Music Pass -tilauksesta

Lisätietoja Xbox Music Pass -tilauksesta

Xbox Music Pass -tilauksen avulla voit kuunnella miljoonia kappaleita juuri silloin, kun sinulle sopii – ilman että sinun täytyisi ostaa kappaleita. Xbox Music Pass -tilauksella voit suoratoistaa ja ladata kappaleita Xbox Music -kaupasta rajoituksetta tilauksesi aikana.

Voit hankkia kuukauden Xbox Music Pass -tilauksen tai säästää rahaa koko vuoden tilauksella – sillä saat 12 kuukautta kymmenen hinnalla. Tilauksesi uusitaan automaattisesti aina tilausjakson päättyessä, jos et peruuta tilaustasi.

Voimassa olevan hinnan näet siirtymällä Xbox Music Pass -sivustoon ja valitsemalla Kokeile heti.

Xbox Music Pass -tilauksella voit

• toistaa kappaleita rajoituksetta
  • ladata kappaleita tietokoneeseesi rajoituksetta ja synkronoida niitä rajoituksetta Windows Phone -puhelimeesi (Saat lisätietoja ohjeartikkelista Xbox Music Pass -tilauksen käyttäminen tietokoneissa ja laitteissa.)
  • suoratoistaa musiikkia Xbox Music -kaupasta Xbox -konsoliisi – voit myös käyttää Xbox-konsolisi Radio-toimintoa kokoelmasoittolistojen kuuntelemiseen.

Huomautus: Xbox Music Pass -tilaus on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen ei-kaupalliseen käyttöön. Se on tarkoitettu vain yhden henkilön käytettäväksi. Sisältö, tarjonta, toiminnot ja ominaisuudet voiva vaihdella eri maissa ja alueilla. Saat lisätietoja Xbox LIVE -palvelun käyttöehdoista.