Musiikin kuunteleminen konsolillasi

Musiikin toistaminen

Voit kuunnella musiikkia Xbox 360 -konsolilla liittämällä siihen kannettavan mediasoittimen, asettamalla konsoliin CD-levyn tai toistamalla musiikkia konsolin kiintolevyltä.

Kuuntele musiikkia

Musiikin toistaminen kannettavasta mediasoittimesta

picture
  1. Liitä mediasoittimen synkronointikaapeli Xbox 360 -konsolin USB-porttiin. Konsolin etuosan soikionmuotoisen luukun takana on kaksi USB-porttia.

2. Paina ohjaimen opaspainiketta.

3. Siirry Media-kohtaan ja valitse Music Player (Musiikkisoitin).

4. Valitse Portable Device (Kannettava laite).

5. Valitse musiikki, jonka haluat toistaa.

CD-levyn kopioiminen kiintolevylle

Voit kopioida musiikkia CD-levyltä kiintolevylle seuraavasti:

1. Aseta CD-musiikkilevy konsolin levykelkkaan. Musiikkisoitin käynnistyy automaattisesti.

2. Valitse Rip CD (Kopioi CD).

3. Valitse kiintolevylle kopioitavat kappaleet ja sen jälkeen Rip CD (Kopioi CD).

Musiikin toistaminen pelaamisen aikana

Voit soittaa pelaamisen aikana musiikkia kannettavasta musiikkisoittimestasi tai kiintolevyltäsi. Toimintaohjeet:

1. Liitä kannettavan mediasoittimen synkronointikaapeli Xbox 360 -konsolin etuosan USB-porttiin.
picture
  1. Aloita peli ja paina sitten ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Media-kohtaan.
  3. Valitse Select Music (Valitse musiikki).
  4. Valitse kuunneltavan musiikin sijainti (kiintolevy tai liitetty mediasoitin).
  5. Palaa peliin painamalla opaspainiketta.
  6. Valitsemasi musiikki toistetaan pelin ääriraidan sijaan, jos peli oman musiikin käyttöä.

iPod -musiikin (AAC-muoto) toistaminen

Voit toistaa tietokoneesi MP3-tiedostoja missä tahansa Xbox 360 -konsolissa. Jos haluat kuunnella AAC (Advanced Audio Coding) -muodossa tallennettua musiikkia, sinun on ladattava ilmainen valinnainen mediapäivitys (Optional Media Update) Xbox Live -palvelusta (katso seuraavat ohjeet).

Huomautus: Xbox 360 -konsoli voi toistaa vain sellaisia AAC-tiedostoja, joita ei ole suojattu sisältöoikeuksien hallinnalla (DRM eli Digital Rights Management). Suojatut AAC-tiedostot näkyvät harmaina Xbox-käyttöliittymässä.

Valinnaisen mediapäivityksen (Optional Media Update) lataaminen

Valinnainen mediapäivitys on asennettava, ennen kuin voit ladata AAC-tiedostoja, joita ei ole suojattu sisältöoikeuksien DRM-hallinnalla.

Toimintaohjeet:

1. Siirry Bing-sivustoon ja tee haku sanoilla Optional Media Update.
  2. Valitse Optional Media Update (Valinnainen mediapäivitys).
  3. Valitse Optional Media Update (Valinnainen mediapäivitys) uudelleen.
  4. Valitse Confirm Download (Vahvista lataus). Lataus on maksuton.
  5. Kun lataus on valmis, valitse Continue (Jatka) ja palaa sitten Xbox-käyttöliittymään.

Tärkeää Jos käytät ystäväsi Xbox 360 -konsolia ja olet jo ladannut valinnaisen mediapäivityksen omaan konsoliisi, et voi ladata valinnaista mediapäivitystä uudelleen. Pelaajatunnus voi ladata valinnaisen mediapäivityksen vain kerran. Jos haluat kuunnella ystäväsi luona AAC-tiedostoja, joita ei ole suojattu sisältöoikeuksien DRM-hallinnalla, ystäväsi on ladattava valinnainen mediapäivitys.