Xbox Music -pilvipalvelu

Yleiskuvaus

Xbox Music -palvelun avulla musiikkisi pysyy aina käytettävissä pilvessä. Tämän ansiosta voit kuunnella suosikkimusiikkiasi aina, kun olet kirjautuneena Xbox Music -palveluun.

Xbox Music -pilvipalvelun käyttö on maksutonta millä tahansa tietokoneella. Kun lisäät kotona suosikkikappaleesi palveluun, voit nauttia niistä myös esimerkiksi töissä. Xbox Music Pass -tilausta voi käyttää Windows Phone 8:lla, Windows 8.1- ja Windows RT 8.1 -pohjaisilla laitteilla, Xbox One- ja Xbox 360 -konsoleilla, iOS- ja Android-laitteilla sekä music.xbox.com-sivustossa, joten musiikki on ulottuvillasi kaikkialla.

Pilvipalvelun musiikin valitseminen

Koska pilvipalvelussa on saatavilla miljoonia kappaleita, voi kappalevalinta tuottaa päänvaivaa. Siksi olemmekin kehittäneet palvelun, jonka avulla voit aloittaa oman pilvimusiikkikokoelmasi keräämisen tietokoneessasi jo olevan musiikin perusteella.

Kun lisäät tietokoneesi musiikin Xbox Music -palveluun, sinulta kysytään, haluatko kuunnella musiikkiasi myös muilla laitteilla. Etsi tämä ilmoitus kokoelmastasi. Voit myös etsiä sen koska tahansa valitsemalla Asetukset ja sitten Oletusasetukset.

Musiikkihakutoiminto etsii automaattisesti Xbox Music -palvelusta tietokoneesi musiikin kanssa täsmäävät kappaleet ja albumit ja lisää ne sitten pilvimusiikkikokoelmaasi. Tämän jälkeen näet musiikin automaattisesti myös muissa pilvipalveluun yhteydessä olevissa laitteissa. Voit toistaa musiikkia Xbox One- tai Xbox 360 -konsolilla, Windows Phone 8:lla, iOS- ja Android-laitteilla ja music.xbox.com-sivustossa tai kaikilla Windows 8.1- tai Windows RT 8.1 -pohjaisilla laitteilla, jos sinulla on Music Pass -tilaus.

Joskus tarkkaa vastinetta ei löydy automaattisesti. Voit hallita lisäämistä manuaalisesti milloin tahansa (myös silloin, kun musiikin automaattinen haku ei ole käytössä). Voit lisätä esimerkiksi haluamasi albumin valitsemalla albumin ja valitsemalla sitten Add to (lisää kohteeseen) ja sitten Music in the Cloud (pilvimusiikki). (Tämä toiminto on käytettävissä vain kelvollisen Xbox Music Pass -tilauksen kanssa.) Voit siis valita haluamasi musiikin Xbox Music -palvelun valikoimasta.

Suoratoisto pilvestä

Pilvikokoelmaan lisäämäsi ilmaiseen musiikkiin lisätään satunnaisia mainoksia, kun suoratoistat sitä muilla tietokoneilla. Jos kopioit musiikkitiedostot laitteesta toiseen itse, et kuule mainoksia. Xbox Music Pass -tilaajat voivat kuunnella musiikkia kaikilla laitteilla ilman mainoksia.

Voit aina ladata ostamaasi musiikkia yksitellen. Jos olet Xbox Music Pass -tilaaja, voit ladata mitä tahansa suoratoistettavaa musiikkia valitsemalla Lisää ja valitsemalla sitten Lataa.

Musiikin toistaminen paikallisesti

Jos haluat toistaa musiikkia paikallisesti, valitse Songs (Kappaleet) -kohdan vieressä olevasta avattavasta valikosta on this pc (tällä tietokoneella).

picture