Kaikki Xbox Videosta aikaisemmin ostetut videot puuttuvat tai niitä ei enää voi katsoa Xbox 360 -konsolilla

Kaikki aikaisemmin ostamasi elokuvat ja tv-ohjelmien jaksot (latauksia lukuun ottamatta) puuttuvat kokoelmastasi.

Ratkaisut

Ongelman korjaamiseksi sinun on lisättävä suojaustietoja Microsoft-tiliisi. Lisätietoja ja ohjeita suojaustietojen lisäämisestä Microsoft-tiliin on ohjeaiheessa Microsoft-tilin suojaustodisteiden yleiskatsaus. Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.