Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Videoiden ostaminen ja vuokraaminen Xbox 360 -konsolin kautta

Lue ohjeet siihen, miten voit ostaa ja vuokrata videoita (TV-ohjelmia, elokuvia ja musiikkivideoita) Xbox 360 -konsolin kautta.

Jos sinulla on ongelmia Xbox Video -videoiden katselussa, perehdy ohjeaiheeseen Xbox Videon vianmääritys Xbox 360:ssä.

Huomautus Jos haluat ostaa tai vuokrata videoita Xbox 360:llä,

• sinun on muodostettava Internet-laajakaistayhteys (kaapeli-, DSL- tai lähiverkkoyhteys) Xbox Liveen
  • liitettävä Xbox Live -tiliisi vähintään yksi maksutapa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Maksutavan lisääminen Xbox Live -tiliin.

Tällä sivulla

Elokuvan ostaminen tai vuokraaminen Xbox 360 -konsolin kautta

1. Paina ohjaimen opaspainiketta ja valitse sitten Xbox-käyttöliittymä.
  2. Valitse tv & movies (Televisio ja elokuvat) ja sitten Xbox Video.
  3. Valitse movies (Elokuvat).
  4. Voit selata saatavilla olevia nimikkeitä valitsemalla jonkin annetuista vaihtoehdoista. Valitse esimerkiksi Featured (Suositellut).
  5. Selaa nimikkeitä ja valitse sitten katsottava elokuva.
  6. Jos haluat katsoa elokuvan, valitse Rent (Vuokraa) tai Buy (Osta).

Lisätietoja elokuvien vuokraamisesta Xbox 360 -konsolin kautta

Kun vuokraat elokuvan Xbox Video -sovelluksella, se on katsottavissa 14 päivän ajan. Tämä 14 päivän aika alkaa ostohetkestä. Kun aloitat elokuvan toiston, alkaa käydä myös toinen kello: sinulla on 24 tuntia aikaa katsoa elokuva niin monta kertaa kuin haluat.

Jos esimerkiksi vuokraat elokuvan 1. toukokuuta klo 15 ja aloitat sen katselemisen 5. toukokuuta klo 20, vuokra-aika päättyy 6. toukokuuta klo 20.

Huomautus Toisin kuin ostettava elokuva, sinun on katsottava vuokraelokuva sillä laitteella, jolla vuokrasit sen (esimerkiksi Xbox 360 -konsolilla, tietokoneella tai Windows Phone 7 -puhelimella).

TV-ohjelman ostaminen tai vuokraaminen Xbox 360 -konsolin kautta

1. Paina ohjaimen opaspainiketta ja valitse sitten Xbox-käyttöliittymä.
  2. Valitse tv & movies (Televisio ja elokuvat) ja sitten Xbox Video.
  3. Valitse TV.
  4. Voit selata saatavilla olevia nimikkeitä valitsemalla jonkin annetuista vaihtoehdoista. Valitse esimerkiksi New Releases (Uudet julkaisut).
  5. Selaa nimikkeitä ja valitse sitten katsottava sisältö.
  6. Valitse ostovaihtoehto, kuten Buy Season Pass (Osta kausikortti). Valitse See all episodes (Katso kaikki jaksot), jos haluat tarkastella ja ostaa yksittäisiä jaksoja.

Maksuttomien televisio-ohjelmien katseleminen Xbox 360 -konsolilla

Xbox Video tarjoaa kattavan valikoiman uusimpia maksuttomia televisio-ohjelmia. Voit valita maksutonta katsottavaa 100 ohjelman joukosta.

1. Paina ohjaimen opaspainiketta ja valitse sitten Xbox-käyttöliittymä.
  2. Valitse tv & movies (Televisio ja elokuvat) ja sitten Xbox Video.
  3. Valitse TV.
  4. Valitse Free TV (Ilmainen TV).
  5. Selaa nimikkeitä ja valitse sitten katsottava sisältö.
  6. Jos haluat katsoa videon, valitse Purchase (Osta).

Teräväpiirtoisten TV-ohjelmien ja elokuvien katsominen Xbox 360:llä

Voit ladata ja toistaa teräväpiirtoelokuvia ja -videoita suoraan Xbox 360 -konsolista teräväpiirtotelevisioon HDMI-kaapelin, Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapelin tai Xbox 360 VGA HD AV -kaapelin kautta. Täysi 1080p:n tarkkuus edellyttää 1080p-tarkkuuden teräväpiirtotelevisiota, joka tukee HDCP:tä, sekä HDMI-kaapelia tai Xbox 360 VGA HD AV -kaapelia.

Jos kotiverkkosi on riittävän nopea, voit myös suoratoistaa videoita. Xbox 360 -konsolin HDMI-liitännän tai Xbox 360 VGA HD AV -kaapelin avulla voit katsoa jopa 1080p-tarkkuuden elokuvia. Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapelin kautta katsottaessa paras mahdollinen tarkkuus on 720p tai 1080i.

Voit lisäksi katsoa tavallisen tarkkuuden (480p) elokuvia useimmilla televisioilla seuraavien liitäntöjen ja kaapeleiden avulla: Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapeli, Xbox 360 VGA HD AV -kaapeli, Xbox 360 AV-komposiittikaapeli tai Xbox 360 S-Video AV -kaapeli. Käytettävä kaapeli riippuu televisiosi AV-tuloliitännästä.

Videoiden suoratoisto ja lataaminen Xbox 360:llä

Kun ostat tai vuokraat elokuvan videon Xbox Video -sovelluksella, voit valita, haluatko suoratoistaa vai ladata sen.

Katso heti suoratoistamalla

Suoratoisto on hyvä vaihtoehto, jos verkkosi ja Internet-yhteytesi on nopea ja haluat katsoa videon heti. Kaikki Internet-yhteydet tukevat elokuvan lataamista, mutta videoiden suoratoistamiseen Xbox Video -sovelluksella vaatii vähintään laajakaistayhteyttä (kaapeli-, DSL- tai lähiverkkoyhteyttä).

Huomautus Xbox Video suorittaa yhteystestin, ennen kuin se yrittää suoratoistaa videon. Tällä tarkistetaan, riittääkö yhteytesi videon suoratoistoon. Koska verkkojen nopeudet vaihtelevat kuormituksen (mukaan lukien taustalataukset) mukaan, Xbox Video suorittaa tämän testin jokaisen suoratoiston yhteydessä.

Jos verkkosi nopeus ei riitä videon suoratoistamiseen, Xbox Video ilmoittaa sinulle tästä, ennen kuin vahvistat maksun. Jos verkkosi on liian hidas teräväpiirtoelokuvan suoratoistamiseen, voit mahdollisesti joko suoratoistaa tavallisen tarkkuuden version tai ladata elokuvan suoratoistamisen sijaan.

Lataa myöhempää katsomista varten

Lataaminen on hyvä ratkaisu, jos Internet-yhteytesi on laajakaistaa hitaampi, jos haluat parhaan mahdollisen kuvanlaadun alusta loppuun tai jos tietokoneesi tai laitteesi on offline-tilassa, kun haluat katsoa videon.

Latausnopeudet vaihtelevat alueen, Internet-palveluntarjoajan ja yksittäisen verkon mukaan riippumatta siitä, onko käytössä langallinen vai langaton verkko. Parhaan latausnopeuden Xbox Video -sovelluksessa saat langallisella laajakaistayhteydellä.