Valitse, haluatko suoratoistaa vai ladata videoita Xbox Videossa

Kun ostat tai vuokraat videon Xbox Video -kaupasta Xbox 360 -konsolissa, Windows Phonessa tai Windows 8.1- tai Windows 8.1 RT -tietokoneessa tai -laitteessa, voit valita, haluatko suoratoistaa vai ladata videon. Tämän artikkeli auttaa sinua tekemään päätöksen.

Katso heti suoratoistamalla

Suoratoisto on hyvä vaihtoehto, jos verkkosi ja Internet-yhteytesi on nopea ja haluat katsoa videon heti.

Yhteyden nopeus testataan Xbox 360 -konsolissa, kun yrität ensimmäisen kerran suoratoistaa videota. Näin varmistetaan, että suoratoisto toimii yhteydelläsi. Jos verkkosi nopeus ei riitä videon suoratoistamiseen, tästä ilmoitetaan sinulle, ennen kuin vahvistat maksun. Jos verkkosi on liian hidas teräväpiirtovideon suoratoistamiseen, voit mahdollisesti joko suoratoistaa tavallisen tarkkuuden version tai ladata videon suoratoistamisen sijaan.

Lataaminen myöhempää katsomista varten

Lataaminen on hyvä ratkaisu, jos Internet-yhteytesi on laajakaistaa hitaampi, jos haluat parhaan mahdollisen kuvanlaadun alusta loppuun tai jos tietokoneesi tai laitteesi on offline-tilassa, kun haluat katsoa videon. Kaikki Internet-yhteydet tukevat videoiden lataamista, mutta videoiden suoratoistamiseen Xbox Video -sovelluksella suositellaan kuitenkin laajakaistayhteyttä (kaapeli, DSL tai LAN).

Lataus alkaa välittömästi, kun vahvistat maksun. Kun videosta on ladattu tietty osa, näkyviin ilmestyy toistopainike, jota painamalla voit aloittaa videon katsomisen. Voit tietysti ladata videon kokonaan ja katsoa sen vasta myöhemmin videokokoelmastasi.

Jos videon suoratoistamisessa tai lataamisessa on ongelmia, ota yhteyttä Xbox-tukeen.