Aikaisemmin ostetut Xbox-videot puuttuvat tai niitä ei enää voi katsoa Xbox 360 -konsolilla

Ostit videoita tai sinulla on Xbox 360 -konsolissa Xbox Video -palvelusta ostettuja videoita, mutta videot puuttuvat tai niitä ei voi toistaa.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Varmista, että olet yhteydessä Xbox Liveen

Jos sinulla on yhteysongelmia, kokeile Xbox Live -yhteysongelmien ratkaisuohjeita.

Ratkaisu 2: Kirjaudu Xbox 360 -konsoliin sillä tilillä, jota käytit sisällön ostamiseen.

Jos olet jo kirjautunut sisään sisällön ostamiseen käytetyllä tilillä, mutta sinulla on edelleen ongelmia, tarkista seuraavat asiat:

Jos sisältö on luettelossa, lataa profiilisi uudelleen. Tämä voi ratkaista ongelman. Apua saat ohjeaiheesta Xbox Live -profiilin lataaminen toiseen Xbox 360 -konsoliin tai sen lataaminen uudelleen.

• Liittyykö laskutus- ja ostohistorian sisältö muuhun tiliin kuin mikä on tallennettu Xbox 360 -konsoliin? Jos pystyt käyttämään Xbox-konsolistasi muita tilejä, tarkista niiden laskutus- ja ostohistoriat ja katso, onko ostos tehty käyttämällä jotakin toista profiilia.

Jos löydät sisällön Xbox 360 -konsolissa toisen profiilin laskutus- ja ostohistoriasta, lataa kyseinen profiili konsoliisi uudelleen ja yritä toistaa sisältö uudelleen. Lisätietoja profiilin lataamisesta uudelleen on ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin lataaminen toiseen Xbox 360 -konsoliin tai sen lataaminen uudelleen.

Ratkaisu 3: Päivitä ostohistoriasi

Tätä varten sinun on poistettava sisältö ja ladattava se uudelleen. Toimintaohjeet:

Tärkeää Toimimalla näiden ohjeiden mukaan menetät oikeudet kaikkien vuokrattujen sisältöjen käyttöön.

1. Valitse Xbox-käyttöliittymästä Settings (Asetukset).
  2. Valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennus).
    Huomautus Jos sinua pyydetään valitsemaan tallennuslaite, valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  4. Valitse Memory Unit (Muistilaite).
  5. Valitse System Items (Järjestelmäkohteet).
  6. Poista Marketplace System Data (Kauppapaikan järjestelmätiedot) ja Rights Database (Käyttöoikeustietokanta), jos ne ovat käytössä.
    Huomautus On mahdollista, että kumpaakaan tiedostoa ei ole. Tämä on normaalia.
  7. Tyhjennä järjestelmän välimuisti. (Tee tämä kolme kertaa, ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen.)
  8. Sammuta konsoli ja käynnistä se sitten uudelleen.
  9. Käynnistä Xbox Video -sovellus.
  10. Valitse My Videos (Omat videot).
  11. Valitse Account Management (Tilin hallinta).
    Huomautus Jos näytön vasemmassa yläkulmassa lukee Show Movies (Näytä elokuvat), sinun on ehkä valittava se ja muutettava sen asetukseksi Show TV Shows (Näytä TV-ohjelmat).
  12. Päivitä ostohistoria painamalla ohjaimen X-näppäintä.

Tällöin videoiden pitäisi latautua uudelleen. Odota ostohistorian päivittämisen jälkeen muutama minuutti varmistaaksesi, että sisältö on latautunut kokonaan. Tarvittava aika vaihtelee videokirjaston koon ja yhteysnopeuden mukaan.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.