Xbox Videon katsominen Xbox 360:ssä

Kun ostat tai vuokraat elokuvan tai TV-ohjelman Xbox Videosta, se on saatavilla kokoelmassasi ja seuraa mukanasi kaikissa laitteissasi. Voit katsoa sitä Windows 8.1:ssä, Windows RT 8.1:ssä, Xbox Onessa, Xbox 360:ssä, Windows Phone 8:ssa tai osoitteessa XboxVideo.com.

Xbox Videon katsominen teräväpiirtotelevisiossa tai -näytössä

Teräväpiirtovideoiden katseleminen

Kun haluat katsoa videoita Xbox 360 -konsolin kautta teräväpiirtolaadulla (HD) teräväpiirtotelevisiossa tai -näytössä, lataa video Xbox Video -kaupasta Xbox 360 -konsoliin. Toista sitten video teräväpiirtotelevisiossa tai -näytössä seuraavien kaapeleiden avulla:

• HDMI-kaapeli
  • Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapeli
  • Xbox 360 VGA HD AV -kaapeli

Tavallisen tarkkuuden videoiden katseleminen

Voit katsella tavallisen tarkkuuden videoita (SD) useimmissa televisioissa ja näytöissä toistamalla videosignaalin Xbox-konsolista jollakin seuraavista:

• Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapeli
  • Xbox 360 VGA HD AV -kaapeli
  • Xbox 360 AV -komposiittikaapeli tai Xbox 360 S-Video AV -kaapeli.
  • Huomautuksia

• Käytettävä kaapeli riippuu televisiosi tai näyttösi AV-tuloliitännöistä.
    • Xbox Video -kaupasta ostettujen ja vuokrattujen videoiden tarkkuuteen vaikuttavat useat tekijät, kuten videon oma kuvanlaatu (teräväpiirto tai tavallinen tarkkuus), soittimen ominaisuudet, videosignaalin laitteesta näytölle välittävät kaapelit ja television tai näytön ominaisuudet.

Osta tai vuokraa kerran, katso milloin ja missä haluat

Voit vuokrata tai ostaa elokuvan tai TV-ohjelman yhdessä laitteessa ja katsoa sen missä tahansa laitteessa, jossa on Xbox Video (kuten Xbox One, Xbox 360, Windows 8.1 -tietokone, Windows 8.1 RT -taulutietokone, Windows Phone 8 tai XboxVideo.com).

Huomautus Kun siirryt laitteesta toiseen, varmista, että kirjaudut sisään sillä Microsoft-tilillä, jota käytit videon ostamisessa.

Siirrettävät kirjanmerkit

Siirrettävillä kirjanmerkeillä et koskaan hävitä kohtaa, johon jäit videossa, kun siirryt laitteesta toiseen. Siirrettävien kirjanmerkkien avulla voit aloittaa ostetun tai vuokratun videon katsomisen yhdessä laitteessa, siirtyä toiseen laitteeseen ja jatkaa katselua juuri siitä, mihin jäit.

Huomautus Kun siirryt laitteesta toiseen, varmista, että kirjaudut sisään sillä Microsoft-tilillä, jota käytit videon ostamisessa.