Virhekoodi 0xc00d36c4 ilmenee, kun toistat kappaletta tai videota

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität kuunnella kappaletta tai katsella videota Xbox Musicilla, Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksella tai Media Playerilla:

0xc00d36c4
This item's file format may be unsupported, the file extension may be incorrect, or the file may be corrupted. (Tämän kohteen tiedostomuotoa ei ehkä tueta. Tiedostomuoto voi olla virheellinen tai tiedosto voi olla vioittunut.)

Tämä tarkoittaa, että kappaleen tai videon tiedostomuotoa ei tueta. Tämä ongelma voi ilmetä esimerkiksi silloin, jos kappale tai video on MKV-, FLAC- tai MIDI-muodossa.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma kokeilemalla yhtä seuraavista ratkaisuista: