Virhe 0xc101a053 ilmenee, kun toistat kappaletta tai musiikkivideota Xbox Liven kautta

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität toistaa kappaletta tai videota Xbox Music-, Xbox Video-, Groove- tai Elokuvat ja tv-ohjelmat -palveluissa:

We can't check the playback rights for this item right now. (Tämän kappaleen toisto-oikeuksia ei voi tarkistaa juuri nyt.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.) Make sure to sign in with an account that matches the region setting of your device. (Kirjaudu sisään käyttämällä tiliä, joka alueasetus vastaa laitteesi alueasetusta.)

0xc101a053

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -palvelussa on ilmennyt tilapäinen ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Televisio, musiikki ja videot: toimii
2017-05-28T11:04:27.5506901+00:00

Ratkaisu 2: Varmista, että olet kirjautunut sisään oikeaan tiliin

Varmista, että olet kirjautunut sisään tiliin käyttämällä Xbox Music Pass- tai Groove Music Pass -jäsenyyttä ja että laitteesi alueasetus vastaa tilisi alueasetusta.