Virhe C00D1197 ilmenee, kun käytät Zune-ohjelmistoa

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun.

Näet seuraavan virheen, kun yrität toistaa kappaletta tai videota Zune-ohjelmistolla:

C00D1197

Tämä saattaa tarkoittaa, että kappale tai video on siirretty, nimetty uudelleen tai poistettu tietokoneesta tai että kappale tai video on joka on tallennettu tietokoneeseen tai tallennuslaitteeseen, joka ei sillä hetkellä ole käytettävissä.

Ratkaisut

Jos yrität toistaa Zune-kokoelmassa olevaa kappaletta tai videota

Kappale tai video on ehkä siirretty, nimetty uudelleen tai poistettu tietokoneesta jollain muulla kuin Zune-ohjelmistolla, kuten Windowsin resurssienhallinnalla.

• Jos olet siirtänyt kohteen: kokeile sen siirtämistä aiempaan sijaintiinsa.
  • Jos olet nimennyt kohteen uudelleen: kokeile sen nimen vaihtamista takaisin alkuperäiseksi.
  • Jos olet poistanut kohteen: yritä palauttaa se roskakorista.

Jos ongelma jatkuu: poista kappale kokoelmasta (napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista) ja yritä ladata kohde uudelleen.

Jos yrität toistaa kappaletta tai videota, joka on tallennettu toiseen tietokoneeseen tai ulkoiseen tallennuslaitteeseen

Varmista, että oma tietokoneesi ja tietokone tai tallennuslaite, johon yrität muodostaa yhteyden, ovat yhteydessä verkkoon. (Jos toinen tietokone on palvelin, se voi olla varattu tai tilapäisesti poissa käytöstä. Yritä myöhemmin uudelleen.)

Jos kappale tai video on osa Zune-ohjelmistoon lisäämääsi soittoluetteloa

Kappale tai video ei ehkä ole latautunut oikein. Yritä ladata kappale tai video uudelleen.