Virhe C00D11B2 ilmenee, kun käytät Zune-ohjelmistoa

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun.

Saat seuraavan virheen, kun yrität käyttää Zune-ohjelmistoa kappaleen tai videon toistamiseen:

Virhekoodi C00D11B2

Tämä saattaa tarkoittaa, että Zune-ohjelmisto ei pysty muodostamaan Internet-yhteyttä.

Internet-yhteys voi olla pois käytöstä useista eri syistä. Kyseessä voi esimerkiksi olla Internet-palveluntarjoajan tilapäinen ongelma. Syynä voi myös olla se, että Windowsin palomuuri tai muu ohjelmisto estää Internetin käytön.

Ratkaisu

Testaa Internet-yhteytesi avaamalla selain ja siirtymällä verkkosivustoon. Jos et voi käyttää Internetiä eikä ongelma ole Internet-palveluntarjoajassa, suorita vianmääritys seuraavasti:

• Siirry palvelun tilan sivulle ja tarkista, että Zune-palvelu on käytössä.
  • Varmista, että kaikki laitteet on liitetty ja että niiden virta on kytketty.
  • Varmista, että reititin tai modeemi toimii, ja että kaikki merkkivalot palavat.
  • Suorita puhdas käynnistys, jotta voit tunnistaa ja poistaa käytöstä tietokoneesi mahdolliset kolmannen osapuolen palomuurit. Voit tehdä tämän seuraavasti:
    1. Valitse Käynnistä-painike, valitse Suorita, kirjoita msconfig ja valitse OK. Sinulta saatetaan pyytää järjestelmänvalvojan salasanaa tai vahvistusta.
      Vain Windows 8 -käyttäjille: Kirjoita ensin aloitusnäytöllä Suorita.
    2. Valitse Järjestelmän määritykset -ikkunassa Yleiset-välilehti ja sen jälkeen Valikoiva käynnistys.
      • Vain Windows XP -käyttäjille: Tyhjennä Käsittele System.ini -tiedosto, Käsittele Win.ini -tiedosto ja Lataa Käynnistys-kansion kohteet.
    3. Valitse Palvelut-välilehti ja valitse Piilota kaikki Microsoftin palvelut -valintaruutu vasemmasta alakulmasta.
    4. Mikäli Poista käytöstä kaikki -valintaa ei ole valittu, valitse se ja sen jälkeen OK.
    5. Käynnistä tietokone uudelleen valitsemalla Käynnistä uudelleen. Kun tietokone on käynnistynyt uudelleen, avaa Zune-ohjelmisto. Jos ongelmat jatkuvat ja käytössäsi on kolmannen osapuolen palomuuri, ota yhteyttä sen valmistajaan saadaksesi selville, kuinka sen voi määrittää toimimaan Zune-ohjelmiston kanssa.
  • Lisää Zune Windowsin palomuurin poikkeusten luetteloon.
    Windowsin palomuuri on käytössä oletusarvoisesti. Tästä syystä useimpia ohjelmia on estetty käyttämästä tietokonettasi Internetin kautta, jollet lisää ohjelmia poikkeusten luetteloon. Se onnistuu seuraavalla tavalla.

Windows 7:ssä:

1. Valitse Käynnistä, Ohjauspaneeli ja sitten Windowsin palomuuri
      Vain Windows 8 -käyttäjille: Kirjoita ensin aloitusnäytössä Ohjauspaneeli.
    2. Valitse Salli ohjelman tai ominaisuuden läpäistä Windowsin palomuuri.
    3. Valitse Muuta asetuksia, ja valitse ikkunan alaosassa Salli toinen ohjelma.
    4. Valitse Lisää ohjelma -valintaikkunassa Zune ja valitse Lisää.
    5. Vieritä alaspäin ja valitse Zune-ohjelmien valintaruudut. Poistu lopuksi valitsemalla OK.

Windows XP:ssä ja Windows Vistassa:

1. Valitse Käynnistä-painike, valitse Suorita, kirjoita firewall.cpl ja valitse OK.
      Vain Windows Vista -käyttäjille: Valitse Salli ohjelma Windowsin palomuurin kautta. Sinulta saatetaan pyytää järjestelmänvalvojan salasanaa tai vahvistusta.
    2. Valitse Poikkeukset-välilehdessä Lisää ohjelma.
    3. Valitse Selaa, etsi ja valitse Zune.exe ja sitten Avaa.
    4. Poistu valitsemalla OK.
  • Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi.