Virhekoodi C00D11CD tai C00D1126 ilmenee, kun käytät Zune-ohjelmistoa

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun. Lisätietoja on Zunen lakkauttamiseen liittyvissä usein kysytyissä kysymyksissä.

Yleiskuvaus

Jos saat virhekoodin C00D11CD tai C00D1126 yrittäessäsi käyttää Zune-ohjelmistoa, verkkoyhteydessä, ohjelmiston asennuksessa tai mediasisällön käyttöoikeuksissa on ongelmia.

Tällä sivulla

Ongelma

Jos näet virhekoodin C00D11CD tai C00D1126, syynä voi olla jokin seuraavista:

• Internet-yhteys on katkennut.
  • Zune-palvelin on pois käytöstä.
  • Zune musiikki + video -ohjelmiston asennuksessa tapahtui virhe.
  • Zune-ohjelmisto on havainnut ristiriitoja Zune musiikki + video -kauppakaista ladatun mediasisällön käyttöoikeuksissa.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

• Varmista, että toistat sisältöä tietokoneella, jolla määritit tilisi.
  • Tarkista Zune-palvelun tila Xbox Live -palvelun tilasivulta. Jos palvelu ei ole käytettävissä, yritä myöhemmin uudelleen.
  • Tarkista myös varmuuden vuoksi, että olet yhteydessä Internetiin. Wi-Fi-yhteytesi saattaa olla poikki, palvelu pois käytöstä tai reitittimesi ei ole yhteydessä verkkoon ja vaatii uudelleenkäynnistyksen.
  • Yhteyden tarkistaminen tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee:
    1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse Ohjauspaneeli.

Jos käytössäsi on Windows 8: Kirjoita aloitusnäytössä "ohjauspaneeli", ja siirry ohjauspaneelinäytölle painamalla Enter-näppäintä.

2. Valitse Verkko ja Internet ja sen jälkeen Verkon tilanne ja tehtävät. Tässä näytössä näet, oletko yhteydessä verkkoon.
    3. Jos yhteyttä ei ole, valitse tila-ikkunassa Yhdistä verkkoon ja valitse sitten jokin saatavilla oleva verkko.
    4. Jos olet yhteydessä väärään verkkoon, valitse oikea verkko ja anna pyydettäessä salasanasi.
  • Jos et edelleenkään saa yhteyttä Internetiin, käyttämässäsi Internet-palvelussa saattaa olla ongelma. Odota ja kirjaudu sisään myöhemmin uudelleen tai ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi.
  • Varmista, että sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ovat oikein. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka kannattaa huomioida kirjautuessasi Zune-tiliisi:
    • Varmista, että Caps Lock -näppäin ei ole käytössä.
    • Zune-tilisi sähköposti ja salasana ovat samat, joilla kirjaudut Microsoft-tiliin (joka oli ennen nimeltään Windows Live ID).
    • Jos olet äskettäin lisännyt Microsoft-tilin (aiemmin nimeltään Windows Live ID) tai vaihtanut Microsoft-tiliä, ja käytit vanhempaa tiliä Zune-tilisi luomiseen, tätä uutta tiliä ei voi käyttää Zune-tiliisi kirjautumiseen.
    • Jos haluat liittää Zune-tilisi uuteen Microsoft-tiliin ja -salasanaan, ainoa keino on perustaa erillinen, uusi Zune-tili.
  • Jos olet unohtanut salasanasi tai kirjautuminen oikealla salasanalla ei toimi, yritä salasanan palauttamista.
  • Jos sait virheen ladatessasi Zune-ohjelmistoa, tarkista saatavilla olevat Microsoft-päivitykset ja asenna Zune-ohjelmisto uudelleen:
    1. Siirry selaimella Microsoft Update -sivustoon ja asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset seuraamalla ohjeita.

Huomautus Jos Internet-yhteytesi on hidas, käyttöjärjestelmän päivittämiseen voi kulua tunteja.

2. Poista Zune-ohjelmiston asennus tietokoneesta ja lataa Zune-ohjelmisto uudelleen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Zune musiikki + video -ohjelmiston ja Zune-soittimen ohjelmiston lataaminen tai asentaminen uudelleen.
  • Jos virhe ilmeni ostettaessa, ladattaessa tai synkronoitaessa mediatiedostoja, kirjaudu ulos Zune-ohjelmistosta ja sen jälkeen takaisin sisään. Tämän tulisi automaattisesti päivittää kauppapaikasta lataamiesi kohteiden käyttöoikeudet. Joissain tapauksissa Microsoft ei välttämättä pysty selvittämään mediatiedostojen käyttöoikeusristiriitoja.
  • Suorittamalla puhtaan käynnistyksen voit tunnistaa mahdolliset kolmannen osapuolen palomuurit. Voit tehdä tämän seuraavasti:
    1. Siirry Järjestelmän määritykset -ikkunaan. Voit tehdä tämän seuraavasti:

Windows 8: kirjoita "msconfig", ja valitse näytölle tuleva kuvake.

Windows 7 tai Windows Vista: valitse Käynnistä-painike, kirjoita "misconfig" Aloita haku -ruutuun ja valitse sitten msconfig.exe Ohjelmat-kohdasta.

Windows XP: valitse Käynnistä-painike ja sitten Suorita, kirjoita "msconfig" ja valitse lopuksi OK.

2. Valitse Järjestelmän määritykset -ikkunan Yleiset-välilehdessä Valikoiva käynnistys.
    3. Valitse Palvelut-välilehdessä Piilota kaikki Microsoftin palvelut -valintaruutu ikkunan vasemmasta alakulmasta. Valitse sitten Poista kaikki käytöstä.
    4. Valitse OK, ja sen jälkeen Käynnistä uudelleen.
    5. Käynnistä Zune-ohjelmisto. Jos Varmista, että olet yhteydessä Internetiin -virhesanoma ei enää tule näkyviin, ota yhteys palomuurin valmistajaan ja selvitä, miten sen voi määrittää toimimaan Zune-ohjelmiston kanssa.
  • Lisää Zune Windowsin palomuurin poikkeusten luetteloon. Voit tehdä tämän seuraavasti:

• Windows 8 ja Windows 7:

1. Napsauta Käynnistä-painiketta, kirjoita firewall.cpl Aloita haku -ruutuun ja paina Enter-näppäintä.

Windows 8:ssa: Kirjoita aloitusnäytössä "firewall.cpl", ja valitse näytölle tuleva kuvake.

2. Valitse Salli ohjelma Windowsin palomuurin kautta vasemmasta sarakkeesta.

Windows 8: Valitse Salli sovelluksen tai ominaisuuden tietoliikenne Windowsin palomuurin läpi.

3. Valitse oikeassa alakulmassa Salli toinen ohjelma/sovellus.
      4. Etsi ja valitse Zune Lisää ohjelma/sovellus -ikkunasta, ja valitse Lisää.
      5. Valitse ensin Zune ja sitten Lisää.
      6. Tallenna muutokset valitsemalla OK kahdesti.
    • Windows Vista:

1. Napsauta Käynnistä-painiketta, kirjoita firewall.cpl Aloita haku -ruutuun ja paina Enter-näppäintä.
      2. Valitse Salli ohjelma Windowsin palomuurin kautta. Jos järjestelmä pyytää järjestelmänvalvojan salasanaa tai vahvistusta, kirjoita salasana tai valitse Jatka.
      3. Valitse Lisää ohjelma, ja sen jälkeen Selaa.
      4. Etsi Zune ja valitse Avaa.

Huomautus Zune asennetaan oletusarvoisesti kansioon C:\Program Files\Zune.

5. Tallenna muutokset valitsemalla OK kahdesti.
    • Windows XP:

1. Valitse Käynnistä-painike, valitse Suorita, kirjoita firewall.cpl ja valitse OK.
      2. Valitse Poikkeukset-välilehti.
      3. Valitse Lisää ohjelma, ja sen jälkeen Selaa.
      4. Etsi ja valitse Zune.exe, ja valitse sen jälkeen Avaa.

Huomautus Zune on oletusarvoisesti asennettu kansioon C:\Program Files\Zune.

5. Tallenna muutokset valitsemalla OK kahdesti.
  • Yritä tiedoston Wmnetmgr.dll rekisteröintiä. Suorita rekisteröinti Windows 8:ssa, Windows 7:ssä tai Windows Vistassa seuraavasti:

1. Valitse Käynnistä, kirjoita "cmd" Aloita haku -ruutuun, ja napsauta cmd-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella.

Windows 8: Kirjoita aloitusnäytössä "cmd", ja valitse näytölle tuleva komentokehotteen kuvake.

2. Valitse Suorita järjestelmänvalvojana, ja valitse Kyllä.
    3. Kirjoita komentokehotteeseen seuraavat komennot. Paina Enter-näppäintä jokaisen komentorivin jälkeen:
      cd\windows\system32
      regsvr32 wmnetmgr.dll
    4. Kirjoita komentokehotteeseen exit, ja sulje komentokehotteen ikkuna painamalla Enter-näppäintä.