Virhekoodi C00D124D ilmenee, kun käytät Zune-ohjelmistoa

Yleiskuvaus

Jos saat virhekoodin C00D124D, tietokone ei tunnista liitettynä olevaa laitetta, kuten Windows Phone 7:ää.

Ongelma

Tavallisesti virhekoodi C00D124D tarkoittaa, että laitteen yhdistämisessä tietokoneeseen on ongelma. Esimerkiksi puhelin saattaa olla liitettynä tietokoneeseen, mutta Zune-ohjelmisto ei tunnista sitä.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Irrota puhelin ja käynnistä sitten uudelleen

Irrota puhelin tietokoneesta ja käynnistä sitten sekä puhelin että tietokone uudelleen.

Windows Phone 7:n käynnistäminen uudelleen

Pidä virtapainiketta painettuna, kunnes näkyviin tulee teksti katkaise virta liu'uttamalla alas, ja sipaise sitten alaspäin. Kun puhelimen virta on katkaistu, käynnistä se uudelleen painamalla virtapainiketta.

Jos nämä uudelleenkäynnistystoimet eivät toimi omalle puhelimellesi, kokeile seuraavia toimia:

• Pidä virtapainiketta painettuna 10 sekunnin ajan. Kun puhelimen virta on katkaistu, käynnistä se uudelleen painamalla virtapainiketta.
  • Jos puhelimessa on vaihdettava akku puhelimen takakannen alla, poista akku ja aseta se takaisin paikalleen. Käynnistä sitten puhelin uudelleen painamalla virtapainiketta.

Yhdistä puhelin uudelleen tietokoneeseen käyttämällä puhelimen mukana toimitettua USB-kaapelia ja yritä sitten synkronoida mediasisältö uudelleen.

Voit tarkistaa kohteiden synkronoitumisen siirtymällä Puhelin-näyttöön, napsauttamalla sitten Yhteenveto-kohdetta tai laitekuvaketta ja tarkistamalla, että kohteet on lisätty.

Ratkaisu 2: Kokeile "Tietokone ei tunnista laitetta Zune-ohjelmistossa" -verkkosivun vaiheittaista ratkaisua

Kokeile verkkosivulla Tietokone ei tunnista laitetta Zune-ohjelmistossa olevaa vaiheittaista ratkaisua.

Ratkaisu 3: Päivitä Windows Phone 7:n laiteohjain

Aloita yhdistämällä puhelin tietokoneeseen laitteen mukana toimitetun USB-kaapelin avulla ja tee sitten seuraavat toimet tietokoneessasi:

1. Valitse Käynnistä, napsauta Tietokone-kohtaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Ominaisuudet.

Jos käytössäsi on Windows 8: Ryhdy aloitusnäytössä kirjoittamaan sanaa "tietokone". Kun Tietokone-kuvake on tullut näyttöön, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella tai sipaise sitä ja valitse sitten Ominaisuudet.

2. Valitse vasemmanpuoleisesta sarakkeesta Laitehallinta.
  3. Näkyviin tulee ikkuna, jossa on tietokoneen nimi ja sekä tiedostojen luettelo. Jos et näe tiedostoja, saat luettelon näkyviin napsauttamalla tietokoneen nimen vieressä olevaa nuolta. Windows Phonen nimen tulisi olla luettelossa kohdassa Kannettavat laitteet. Jos Windows Phone on asennettu väärin, sen kohdalla voi luettelossa olla keltainen huutomerkki. Se voi myös olla luettelossa kohdassa Muut laitteet USB-laitteena tai tuntemattomana laitteena.
  4. Napsauta puhelimen nimeä hiiren kakkospainikkeella tai sipaise sitä ja valitse sitten Poista.
  5. Valitse Poista tämän laitteen ohjainohjelmisto ja valitse sitten OK.
  6. Palaa Laitehallinta-ikkunaan, valitse Toiminto-valikko ja valitse sitten Etsi laitteistoon tehdyt muutokset.
  7. Avaa Kannettavat laitteet, kaksoisnapsauta tai sipaise Windows Phone -puhelimesi nimeä ja valitse sitten Ohjain-välilehti. Jos puhelimesi nimeä ei näy, valitse Muut laitteet -kohdasta Tuntematon laite ja valitse sitten Ohjain-välilehti.
  8. Valitse Päivitä ohjain ja valitse sitten Etsi ohjainohjelmistoa tietokoneesta.
  9. Valitse Selaa, etsi tietokoneesta kansio Program Files/Zune/Drivers ja valitse sitten OK.
  10. Valitse Seuraava ja valitse Asenna, jos näkyviin tulee kyseinen kehote. Näkyviin saattaa tulla myös vain Sulje-vaihtoehto.
  11. Kun ohjaimen asennus on valmis, sulje avoimia ikkunoita, kunnes olet sulkenut Laitehallinta-ikkunan, ja käynnistä sitten tietokone uudelleen, jos näin kehotetaan tekemään.