Virhekoodi C00D12FS

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun. Lisätietoja on Zunen lakkauttamiseen liittyvissä usein kysytyissä kysymyksissä.

Yleiskuvaus

Jos saat virhekoodin C00D12FS Zune-ohjelmistoa käyttäessäsi, on ilmennyt Windowsin digitaalisten oikeuksien hallintaa (DRM) koskeva virhe.

Ongelman syy

Tämä virhe ilmenee yleensä, kun Windows DRM -osa puuttuu, on vioittunut tai pitää vaihtaa tai päivittää.

Mahdollisia ratkaisuja

Kokeile seuraavia ratkaisuja:

• Sulje Zune-ohjelmisto, käynnistä se uudelleen ja yritä uudelleen.
  • Jos Windows DRM -ohjelmisto puuttuu, lataa Windows Media Playerin uusin versio ja yritä uudelleen.
  • Päivitä digitaalisen mediasoittimesi suojauskomponentit. Voit tehdä päivityksen kahdella tavalla:
    • Siirry Suojauskomponenttien päivitys -sivustoon ja valitse Upgrade (Päivitä). Jos et näe päivityspainiketta, kokeile seuraavaa ratkaisua.
    • Päivitä selaimesi suojauskomponentit.

1. Jos käytät Internet Exploreria, valitse Työkalut ja sen jälkeen Internet-asetukset. (Jos työkalupalkki ei ole näkyvissä, paina Alt-näppäintä.)
      2. Valitse Yleiset-välilehden Selaushistoria-kohdassa Poista.
      3. Valitse ikkunan kaikki valintaruudut ja sen jälkeen Poista.
      4. Valitse Suojaus-välilehti, sen jälkeen Luotetut sivustot ja sitten Sivustot-painike.
      5. Kirjoita hakukenttään *.microsoft.com, valitse Lisää ja sitten Sulje
      6. Valitse Suojaus-välilehdessä Mukautettu taso.
      7. Valitse Palauta omat asetukset -kohdassa Heikko, valitse Palauta ja sitten OK.
      8. Valitse Tietosuoja-välilehti ja sitten Sivustot-painike.
      9. Kirjoita osoitekenttään *.microsoft.com ja valitse Salli.
      10. Valitse OK ja sulje kaikki selainikkunat.

Kokeile kirjautumista Kauppapaikkaan tai sisällön toistamista uudelleen nähdäksesi, korjasiko tämä ongelman.

Huomautus Ohjeet suojauskomponenttien päivittämiseen muissa selaimissa ovat selaimen omissa ohjeissa.

• Kokeile Microsoftin Korjaa-toimintoa vioittuneiden DRM-osien korjaamiseen:

Valitse alla oleva Korjaa tämä ongelma -linkki. Valitse sitten Suorita Tiedoston lataaminen -valintaikkunassa ja noudata ohjatun toiminnon vaiheita.

Korjaa tämä ongelma
Microsoft Fix it 50765

Huomautuksia:

• Ohjattu toiminto voi olla saatavilla vain englanniksi. Automaattikorjaus toimii kuitenkin myös Windowsin muissa kieliversioissa.
  • Jos et nyt käytä sitä tietokonetta, jota ongelma koskee, voit tallentaa automaattikorjauksen muistitikulle tai CD-levylle. Suorita se sitten tietokoneessa, jota ongelma koskee.

Kun olet suorittanut korjaustoiminnon, käyttöoikeuksien tulisi päivittyä automaattisesti ja suojatun sisällön toistamisen tulisi onnistua.