Virhekoodi C00D1353 ilmenee, kun kirjaudut sisään Zune-ohjelmistoon

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun. Lisätietoja on Zunen lakkauttamiseen liittyvissä usein kysytyissä kysymyksissä.

Saat seuraavan virheen, kun yrität kirjautua Zune-ohjelmistoon:

C00D1353

Se voi tarkoittaa, että Xbox Music -tiliisi tallennettu sijainti ja oikea sijaintisi eivät vastaa toisiaan. Yleensä tämä virhe johtuu jostakin seuraavasta syystä:

• Yrität kirjautua sisään Zune-ohjelmistoon maassa tai alueella, jossa Zune-palvelu ei ole saatavilla.
  • Tietokoneesi Windowsin asetuksiin on määritetty eri maa tai alue kuin Xbox Music -tiliisi.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Varmista, että tietokoneesi ja Xbox Music -tilisi on määritetty käyttämään samaa maata tai aluetta.

Ratkaisu 2: Tarkista ja muuta tietokoneesi maan tai alueen asetusta omassa käyttöjärjestelmässäsi seuraavasti.

Windows 8

1. Kirjoita aloitusnäytössä "ohjauspaneeli".
  2. Valitse Ohjauspaneeli-kuvake näytön vasemmalta puolelta.
  3. Valitse Aika-, kieli- ja alueasetukset.
  4. Valitse Alue-kohdassa Muuta sijaintia.
  5. Valitse Muotoilut-välilehti.
  6. Valitse avattavasta Muoto-valikosta oma maasi tai alueesi.
  7. Valitse Sijainti-välilehti. Valitse avattavasta Kotisijainti-valikosta oma maasi tai alueesi.
  8. Valitse Hallinta-välilehti ja napsauta Vaihda järjestelmän kieli -painiketta.
  9. Valitse avattavasta Vaihda järjestelmän kieli -valikosta oma maasi tai alueesi.
  10. Valitse OK, sitten Käytä ja lopuksi OK.

Windows 7: maa- tai alueasetuksen muuttaminen

Windows Vista: maa- tai alueasetuksen muuttaminen

Huomautuksia

• Jos Xbox Music -tilisi ei täsmää tietokoneesi maan tai alueen asetusta, sinun on luotava uusi Xbox Music -tili.
  • Zune-palvelun saatavuuden omassa maassasi tai alueellasi voit tarkistaa Zune-ohjelmiston ja palvelujen saatavuussivulta.