Virhekoodi C00D1364 ilmenee, kun kirjaudut sisään Zune-ohjelmistoon

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun. Lisätietoja on Zunen lakkauttamiseen liittyvissä usein kysytyissä kysymyksissä.

Näet seuraavan virhekoodin, kun kirjaudut Zune-ohjelmistoon:

COOD1364

Internet-yhteys voi olla katkennut, Wi-Fi-palvelussa voi olla ongelma tai Zuneen antamasi käyttäjänimi tai salasana voi olla väärä.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Tarkista Internet-yhteys

Varmista, että olet yhteydessä Internetiin. Wi-Fi-yhteytesi saattaa olla poikki, palvelu pois käytöstä tai reitittimesi ei ole yhteydessä verkkoon ja vaatii uudelleenkäynnistyksen. Wi-Fi-yhteyden tarkistaminen tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee:

Windows 8.1

Kirjoita aloitusnäytössä ”Näytä verkkoyhteydet”, ja valitse näytön oikealla puolella olevasta tulosluettelosta Näytä verkkoyhteydet. Siten näet, oletko yhteydessä verkkoon.

• Jos yhteyttä ei ole, pidä Wi-Fi-kohtaa painettuna tai napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella. Valitse sitten Muodosta/katkaise yhteys. Valitse Wi-Fi-verkko ja anna pyydettäessä tunnistetietosi.
  • Jos olet yhteydessä väärään verkkoon, valitse oikea verkko ja anna pyydettäessä tunnistetietosi.

Windows 7

1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse Ohjauspaneeli.
  2. Valitse Verkko ja Internet ja valitse sitten jälkeen Verkon tilanne ja tehtävät. Tässä näytössä näet, oletko yhteydessä verkkoon.
    • Jos yhteyttä ei ole, valitse tilaikkunassa Yhdistä verkkoon ja valitse sitten jokin käytettävissä oleva verkko.
    • Jos olet yhteydessä väärään verkkoon, valitse oikea verkko ja anna pyydettäessä salasanasi.

Lisätietoja Windowsin verkkoyhteyden testaamisesta on ohjeaiheessa Verkon yhteysongelmien vianmääritys.

Ratkaisu 2: Tarkista Zune-palvelun tila

Tarkista Zune-palvelun tila Xbox Live -palvelun tilasivulta. Jos palvelu ei ole käytettävissä, yritä myöhemmin uudelleen.

Jos et edelleenkään voi muodostaa yhteyttä, käyttämässäsi Internet-palvelussa saattaa olla ongelma. Odota hetki ja yritä kirjautumista sisään uudelleen, tai ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi.

Ratkaisu 3: Tarkista tunnistetietosi

Varmista, että sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ovat oikein. Tässä on muutamia vinkkejä:

• Varmista, että Caps Lock -näppäintä ei ole painettu.
  • Zune-tilisi sähköposti ja salasana ovat samat, joilla kirjaudut Xbox-tiliin ja Microsoft-tiliin.
  • Jos olet äskettäin lisännyt Microsoft-tilin tai muuttanut tilisi tietoja ja Zune-tilisi on luotu näitä vanhemmilla tiedoilla, uutta Microsoft-tiliä ei voi käyttää Zune-tiliin kirjautumiseen. Jos haluat liittää Zune-tilisi uuteen Microsoft-tiliin, sinun on perustettava uusi Zune-tili, joka on erillinen nykyiseen tiliisi nähden.

Jos olet unohtanut salasanasi tai se ei toimi, lisätietoja on ohjeaiheessa Palauta salasanasi.

Käynnistä tietokone uudelleen ja kirjaudu sisään Zuneen uudelleen.