Virhe C00D1374 ilmenee, kun muodostat yhteyden Zune-kauppapaikkaan Zune musiikki + video -ohjelmistolla.

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun.

Näet seuraavan virheen ja sanoman, kun muodostat yhteyden Zune-kauppapaikkaan Zune musiikki + video -ohjelmistolla:

C00D1374

Tämä tarkoittaa, että Zune musiikki + video -ohjelmisto ei pysty muodostamaan yhteyttä Zune-kauppapaikkaan.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista palvelun tilan sivulta, onko Zune-palvelussa tilapäinen verkko-ongelma.

Ratkaisu 2: Varmista, että selaintasi ei ole asetettu offline-tilaan. Internet Explorerissa voit tarkistaa tämän valitsemalla Tiedosto-valikon ja varmistamalla, että valikon vaihtoehtoa Työskentele offline-tilassa ei ole valittu.

Ratkaisu 3: Varmista, että olet yhteydessä Internetiin. Varmista tämä valitsemalla Käynnistä, Ohjauspaneeli, Verkko ja Internet ja sen jälkeen Näytä verkon tila ja tehtävät. Tässä näytössä näet, oletko yhteydessä verkkoon. Jos yhteyttä ei ole, valitse tilanäytössä Yhdistä verkkoon ja valitse sitten jokin saatavilla oleva verkko.

Ratkaisu 4: Odota hetki, ennen kuin yrität muodostaa yhteyden Kauppapaikkaan uudelleen. Kauppapaikassa voi olla ongelma, jota korjataan parhaillaan.

Ratkaisu 5: Yritä vaihtaa Microsoft-tilisi salasana. Jos olet unohtanut salasanasi, siirry ohjeaiheeseen Microsoft-tilin salasana on unohtunut ja vaihda salasanasi seuraamalla ohjeita. Kun saat uuden salasanan, kirjaudu sisään Zune-tiliisi ja kokeile Kauppapaikkaa uudelleen.

Ratkaisu 5: Tarkista Internet Explorerin lähiverkko- ja välityspalvelinasetukset. Avaa selain, napsauta Työkalut-kuvaketta ja valitse Internet-asetukset, sen jälkeen Yhteydet-välilehti ja sitten Lähiverkon asetukset. Varmista, ettei Automaattinen asetusten haku- tai Käytä välityspalvelinta -vaihtoehtoja ole valittu.