Xbox Music Pass -tilaus tietokoneille ja muille laitteille

Yleiskuvaus

Xbox Music Pass -tilauksella voit suoratoistaa, ladata ja kuunnella kappaleita Xbox Music -kaupasta rajoituksetta tilauksesi aikana.

Musiikin suoratoistaminen verkon kautta

Voit nyt suoratoistaa musiikkia Xbox Music Pass -tilauksella Internetin kautta käyttämällä vain verkkoselainta. Siirry Xbox Music -sivustoon ja kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi.

Neljän laitteen liittäminen Xbox Music Pass -tilaukseen

Xbox Music Pass -tilauksella voit ladata ja synkronoida kohteita jopa neljään eri laitteeseen, joissa on Xbox Music -sovellus. Näitä laitteita ovat esimerkiksi tabletit ja tietokoneet, joissa on Windows 8 tai Windows RT, Zune-laitteet ja Windows Phone -puhelimet. Xbox Music Pass -tilauksella voit myös suoratoistaa musiikkisisältöä Xbox Musicista näihin laitteisiin. Huomautus Lisätietoja Zunen toiminnasta Xbox Music Pass -tilauksen kanssa on ohjeaiheessa Zune Music on nyt Xbox Music.

Voit esimerkiksi ladata musiikkia työkoneeseen, kannettavaan, taulutietokoneeseen ja puhelimeen. Voit myös ladata musiikkia yhteen tietokoneeseen ja synkronoida sitten musiikkia siitä puhelimeen, Xbox 360 -konsoliin ja toiseen tietokoneeseen.

Kun olet ladannut tai synkronoinut musiikkia Xbox Music Pass -tilauksella tietokoneeseen tai muuhun laitteeseen, kyseinen tietokone tai laite liitetään Xbox Music Pass -tilaukseesi vähintään 30 päivän ajaksi.

Jos haluat vaihtaa tietokoneita tai laitteita, jotka on liitetty Xbox Music Pass -tilaukseesi (jos esimerkiksi hankit uuden kotitietokoneen), voit vaihtaa kaksi tietokonetta tai laitetta aina 30 päivän välein.

Huomautuksia

• Xbox Music Pass -tilausta voi käyttää vain puhelimissa, joissa käytät Microsoft-tiliäsi.
  • Xbox Music Pass -käyttäjät voivat ladata musiikkia jopa neljään laitteeseen, mukaan lukien tietokoneet ja mobiililaitteet, kunhan yksi niistä on tietokone.
  • Xbox Music Pass on tarkoitettu yhdelle käyttäjälle. Jos muilla samassa taloudessa asuvilla on Windows 8- tai Windows RT -pohjaisia laitteita, heidän omat Microsoft-tilinsä liitetään näihin laitteisiin. Tästä syystä he tarvitsevat omat Xbox Music Pass -tilauksensa.

Xbox Music Pass -tilaukseen liitettyjen laitteiden tarkistaminen

Voit tarkistaa Xbox Music Pass -tilaukseesi liitetyt laitteet seuraavasti:

• Internet
  • Siirry selaimella Xbox Music -laitteiden hallintaan ja kirjaudu sisään.

• Windows 8- tai Windows 8 RT -tietokone
  • Huomautus Varmista, että sinulla on Xbox Music -sovelluksen uusin versio. Tarkista valitsemalla aloitusnäytössä Kauppa. Jos oikeassa yläkulmassa näkyy numero, se määrä sovelluksia odottaa päivittämistä. Jos yksi niistä on Music-sovellus, asenna päivitys.

1. Käynnistä Xbox Music ja kirjaudu sisään.
    2. Avaa oikopolkupalkki sipaisemalla näytön oikeasta reunasta keskelle (taulutietokoneessa) tai viemällä kohdistin näytön oikeaan ylä- tai alakulmaan.
    3. Valitse Asetukset, Tili ja sitten Manage Music Pass Devices (Music Pass -laitteiden hallinta).

• Windows Phone 8 -puhelin
    1. Käynnistä Xbox Music.
    2. Valitse Lisää (...) ja sitten asetukset.
    3. Valitse Xbox Music -tilin asetukset.
    4. Valitse Hallitse musiikkilaitteita ja kirjaudu sisään.

Xbox Music Pass -tilaukseen liitettyjen laitteiden vaihtaminen

Tietokoneen tai laitteen poistaminen Music Pass -tilauksesta

Avaa oma tilisi. (Lisätietoja tästä on ohjeaiheessa Xbox Music Pass -tilaukseen liitettyjen laitteiden tarkistaminen.) Valitse Poista haluamasi tietokoneen tai laitteen nimen vieressä.

Windows 8- tai Windows RT -tietokoneen tai -taulutietokoneen lisääminen Xbox Music Pass -tilaukseen

Lataa jokin Xbox Music Pass -tilaukseen kuuluva kohde Xbox Music -kaupasta tietokoneeseesi, niin Laite lisätään automaattisesti tilaukseen.

Windows Phone 8 -puhelimen lisääminen Xbox Music Pass -tilaukseen

Lataa jokin Xbox Music Pass -tilaukseen kuuluva kohde tietokoneeseesi. Synkronoi se sitten Windows Phone 8:n kanssa. Näin Windows Phone 8 lisätään automaattisesti Xbox Music Pass -tilaukseen.