Laitteiden liittäminen Xbox Music Pass -tilaukseen musiikin synkronointia varten

Neljän laitteen liittäminen Xbox Music Pass -tilaukseen

Voit liittää Xbox Music Pass -tilaukseen enintään neljä laitetta. Ne voivat olla esimerkiksi Windows 8.1- tai Windows 8.1 RT -taulutietokoneita tai -tietokoneita, Zune-laitteita sekä Windows Phone 8- ja Windows Phone 7 -laitteita.

Kun olet liittänyt laitteen Xbox Music Pass -tilaukseen, voit ladata ja synkronoida sisältöä kyseiseen laitteeseen. Voit myös suoratoistaa musiikkisisältöä Xbox Music -palvelusta Windows 8.1- tai Windows 8.1 RT -taulutietokoneisiin tai -tietokoneisiin ja Windows Phone 8 -laitteisiin.

Voit suoratoistaa musiikkia Xbox One- tai Xbox 360 -konsoliin, mutta et voi ladata musiikkia näihin konsoleihin. Voit esimerkiksi ladata musiikkia Windows 8.1 -tietokoneeseen, synkronoida kyseisen musiikin Windows Phone 8 -laitteeseen ja koska musiikki on nyt pilvessä, suoratoistaa sen Xbox 360 -konsoliin.

Kun lataat tai synkronoit musiikkia Xbox Music Pass -tilauksella tietokoneeseen tai muuhun laitteeseen, kyseinen tietokone tai laite liitetään Xbox Music Pass -tilaukseesi vähintään 30 päivän ajaksi.

Jos haluat vaihtaa tietokoneita tai laitteita, jotka on liitetty Xbox Music Pass -tilaukseesi (jos esimerkiksi haluat vaihtaa kotitietokoneesi työtietokoneeseen), voit vaihtaa kaksi tietokonetta tai laitetta aina 30 päivän välein.

Huomautuksia

• Xbox Music Pass -tilausta voi käyttää vain puhelimissa, joissa käytät Microsoft-tiliäsi.
  • Xbox Music Pass -käyttäjät voivat ladata musiikkia enintään neljään laitteeseen, mukaan lukien tietokoneet ja mobiililaitteet, kunhan yksi niistä on tietokone.
  • Xbox Music Pass on tarkoitettu yhdelle käyttäjälle. Jos muilla samassa taloudessa asuvilla on Xbox Music -palvelua tukevia laitteita, heidän omat Microsoft-tilinsä liitetään näihin laitteisiin. Tämän säännön vuoksi he tarvitsevat omat Xbox Music Pass -tilauksensa.

Xbox Music Pass -tilaukseen liitettyjen laitteiden tarkistaminen

Voit tarkistaa Xbox Music Pass -tilaukseesi liitetyt laitteet seuraavasti:

• Internet
    Siirry selaimella Xbox Music -laitteiden hallintaan ja kirjaudu sisään.
  • Windows 8.1- tai Windows 8.1 RT -tietokone
    1. Käynnistä Xbox Music ja kirjaudu sisään.
    2. Avaa oikopolkupalkki sipaisemalla näytön oikeasta reunasta keskelle (taulutietokoneessa) tai viemällä kohdistin näytön oikeaan ylä- tai alakulmaan.
    3. Valitse Asetukset, Oma tili ja sitten Hallitse Xbox Music -laitteita.
  • Windows Phone 8 -puhelin
    1. Käynnistä Xbox Music.
    2. Valitse Lisää () ja sitten asetukset.
    3. Valitse Xbox Music -tilin asetukset.
    4. Valitse Hallitse musiikkilaitteita ja kirjaudu sisään (tarvittaessa).

Xbox Music Pass -tilaukseen liitettyjen laitteiden vaihtaminen

Tietokoneen tai laitteen poistaminen Music Pass -tilauksesta

Avaa oma tilisi. (Lisätietoja tästä on ohjeaiheessa Xbox Music Pass -tilaukseen liitettyjen laitteiden tarkistaminen.) Valitse Poista haluamasi tietokoneen tai laitteen nimen vieressä.

Windows 8.1- tai Windows RT 8.1 -tietokoneen tai -taulutietokoneen lisääminen Xbox Music Pass -tilaukseen

Lataa jokin Xbox Music Pass -tilaukseen kuuluva kohde Xbox Music -kaupasta tietokoneeseesi, niin laite lisätään automaattisesti tilaukseen.

Windows Phone 8 -puhelimen lisääminen Xbox Music Pass -tilaukseen

Lataa jokin Xbox Music Pass -tilaukseen kuuluva kohde tietokoneeseesi. Synkronoi se sitten Windows Phone 8:n kanssa. Näin Windows Phone 8 lisätään automaattisesti Xbox Music Pass -tilaukseen.