Xbox Music -toisto ei ole käytettävissä offline-tilassa Android-laitteessa

Kun käynnistät Android-laitteen ja Xbox Music -sovelluksen, saat seuraavan virhesanoman:

Offline-toistoa ei tueta laitteessasi. Saat lisätietoja osoitteesta http://support.xbox.com.

Kun siirryt soittoluetteloon, Siirrä offline-tilaan -vaihtoehto ei ole näkyvissä.

Lisätietoja

Tämä voi aiheutua seuraavista syistä:

• Xbox Music -sovellus ei tällä hetkellä tue Android-laitteita, joissa on Intel- tai MediaTek-suoritin. Voit selvittää, onko laitteessasi Intel- tai MediaTek-suoritin, tutustumalla käyttöoppaaseen tai ottamalla yhteyttä laitevalmistajaan. Huomaa, että voit silti suoratoistaa verkkosisältöä näissä laitteissa, kun olet yhteydessä Internetiin.

Android 4.4.2 ei tue toistoa offline-tilassa, paitsi Nexus 4-, Nexus 5- ja Nexus 7 -laitteissa.